Geçmeyen Burun Akıntısı
149 görüntüleme
M
Medine K.
17 Ağustos 2025 05:23
2 buçuk aylık bebek 2 haftadır geçmeyen burun akıntısı mevcut, aspiratörle çektikçe bir azalma olmuyor, 5 gün burun spreyi kullandım sonrasın deniz suyu veya serum fizyolojik ile açma işlemi yaptım. Sabah uyandığında kurumuş oluyor nefes almakta ya da beslenmede sıkıntı yaşıyor. Memeyle kavga ediyor resmen. Burun akıntısına çözüm nedir ne zaman geçer 🤦🏻♀️

Fadile B.
17 Ağustos 2025 05:46
Iyi günler bebeğiniz hala çok küçük bu yüzden başka bir sorun var mı diye bir doktorunuza başvurun belki bir gribal enfeksiyon üst solunum yol enfeksiyonu kapmış olabilir bebeğinizin burunu her beslenmeden önce açın ki daha rahat emsin çünkü bütün vücuduna oksijeni anca burnuyla alıyor bebekler ağzıyla henüz daha nefes alamıyorlar bir bakın bugün bence doktorunuza da gitmenizde fayda var çok küçük
P
Pelin B.
17 Ağustos 2025 06:53
Bulunduğu odanın nemi kaç, burun akıntısının yanı sıra öksürük hapşuruk ateş vb belirti var mı
M
Medine K.
17 Ağustos 2025 08:46
Nem yüzde 40-60 arası gidip geliyor nemlendirici de kullanıyorum ara ara hapşırık ve öksürük sabahları oluyor muhtelemen burnu kurudupu için gün içinde öyle bu çocuk hasta diyebileceğim öksürük ve hapşırığı olmuyor
M
Medine K.
17 Ağustos 2025 08:46
Doktorumuzla ilk belirti zamanında görüşmüştük covid testi bile yapıldı o zaman için bir şey yoktu ciğerlerde de bir şey yok demişti ama hala geçmedi tekrar görüşmeli miyim ki
M
Medine K.
17 Ağustos 2025 08:47
Burnunu sürekli açıyorum ancak bu bebeğime zarar verir diye de korkuyorum 🙄
M
Muazzez Ş.
15 Eylül 2025 08:24
10 gündür benim bebeğim de aynı şekilde. Burun yıka, aspire et, hava ver sonra pat pat yapıyorum ama yine aynı yerdeyiz. Sizin hala devam ediyor mu
M
Medine K.
20 Ekim 2025 09:29
4 buçuk aylık oldu daha iyi durumdayız yine tıkanmalar yaşıyoruz tabi ki ama o zamana göre hafiflemiş durumda