Geçmeyen Balgam
31 görüntüleme
E
Esmanur M. ..
18 Ağustos 2025 10:09
6 aylık bebeğim 3 haftadır balgamı var geceleri öksürükten uyanıyor mahvolmuş durumdayım serumla burun açıyorum hava veriyorum doktor antibiyotik verdi ama hala geçmedi nasıl ne yapsam geçer

Fadile B.
18 Ağustos 2025 10:33
Öncelikle 0-5'lik izotonik çözelti ile burnunu açın 0 onluk olan ise buhar verin bu iki çözeltinin arasında çok fark var ikisi de serum suyu aslında Ama biri yüzde onluk tuz çözeltisi olan buharda daha iyi balgam söktürücü özelliğe sahip 0.5'likten de burnunu temizleyin 2 tane serum alın eczaneden 5'lik ve onluk ya tuz oranları olarak tuz oranı yüksek olanı buharda kullanın buhar yaptırdıktan sonra yüzüstü uzatın dizlerinizin üstüne ve patpat yapmaya başlayın sırttan omuzlara doğru

Fadile B.
18 Ağustos 2025 10:35
Sonra bunu ben yapıyorum internette görmüştüm Belki hurafedir belki faydası vardır bilemiyorum bir sarımsak minik minik ya çok ince bir şekilde yuvarlak yuvarlak bir peçetenin içine böyle sıra sıra dizip katlayıp ayağını sarıyorum ama sarımsağın ayağına direkt temas etmemesi lazım Eğer sarımsak çok büyük suluysa bir çorap giydirip sarımsağı sarıyorum bir çorap daha giydiriyorum bir gece de öyle uyutuyorum
E
Esmanur M. ..
18 Ağustos 2025 10:37
Serumla denedim her yolu geceleri öksürükten boğuluyor gibi oluyor

Fadile B.
18 Ağustos 2025 10:41
Acaba Bebeğinizin yattığı yerde peluş oyuncaklar var mı çamaşırına yumuşatıcı koyuyor musunuz gece artan öksürük ve balgam aslında Alerjik astım, astımı da düşündürebilir