Geçmeyen Ateş İshal Kusma

36 görüntüleme
Öznur Ç.

Öznur Ç.

9 Ağustos 2025 12:58
Hocam Oğlum 11 aylık dogum kilosu 2.790 simdi 10.800 kilosu geçmeyen ateş günlerdir ishal ve kusması var doktora gittik klamoks antibiyotik başlandı ama midesinde hiç bişey durmuyor ya kusuyo yada ishal dün akşam tekrar doktora gittik mide bulantısı için oestron 8 mg igne yapıldı eve geldik her yerinde isilik gibi kızarıklıklar olmaya başladı yüzü kolları gövdesi bugün tekrar götürdüm doktora ateşten olduğunu söylüyor günlerdir 39.7 ateşle olmayan isilik ne hikmetse bir gecede oluyor. Neler yapabilirim lütfen yardımcı olun
Yağmur G.

Yağmur G.

9 Ağustos 2025 13:16
Ateş ishal özellikle kusma tehlikelidir aynı anda olunca mutlaka başka bir doktora gösterin çok sıvı kaybederse büyük bir sorun olur benım kızım ateşsiz ishal kusma oldu yatış olmadan düzelmedi maalesef dahda bekleseydim susuz kalcaktı organları . Sizde beklemeden farklı bir doktora götürün bence
Öznur Ç.

Öznur Ç.

9 Ağustos 2025 13:20
Erzincandayım buraya yeni taşındık ve burda doktor secenegim yok maalesefki mecbur devletin aciline gitmek zorundayım yalvardım doktora susuz kaldı cocuk bir serum takın diye igne yaptım o iyi gelecek dedi ama nafile böyle giderse yakın illere gidicem
F

Fatma S. ..

9 Ağustos 2025 13:24
Kızım 4 aylıkken sadece ateş başlamıştı. Dediğiniz gibi ilaç kullandık. Sonra bir anda vücudunda döküntü başladı yine acile gittik yine ilaç verdiler. Birkaç gün arayla kan tahlili yapıldı ve enfeksiyon hiç düşmedi.o yüzden yatış yaptılar ve 3 günün sonunda değerler normale dönmüştü. Sizde kusma ishal var belki farklıdır ama enfeksiyon düşmüyorsa belki serumla falan tedavi daha iyi olabilir.
F

Fatma S. ..

9 Ağustos 2025 13:26
Belki bir probiyotik alıp kullanabilirsiniz tabi emin değilim ama bağırsakları düzenler belki

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir