Geçmeyen Ateş Enfeksiyon

129 görüntüleme
S

Serap G.

19 Temmuz 2025 21:25
Merhaba oğlum 5 gün sonra 5 aylık olacak 1 haftadır sürekli ateşi yükseliyor uykuda acı çeker şekilde ağlıyor dalamiyor uykuya önce bağırsak enfeksiyonu diye bacttirim ilaç aldı geçmedi serum verdiler şimdi klamoks antibiyotik,calpol ve parol kullaniyoruz çok fazla ilaç olduğu için çok üzülüyorum buna ragmen hala ateşli ve huzursuz ağlıyor uykusunda kilo verdi beni emmeyi reddediyor bu durumu yaşayan varmı
D

Derya T.

19 Temmuz 2025 21:39
Dün gece 39 derece ates ile acilde sabahladık 1.5 gün sürdü dirençli ateş şuan iyi ve kusma da vardı , diş yüzünden olduğu söylendi sizin de öyle olabilir ( gece ağlama sebebi sıcak da olabilir )
S

Serap G.

20 Temmuz 2025 18:49
Diş değil dedi doktorumuz ama sebep olarakta net bişey diyemediler
S

Suzan K. G. ..

23 Temmuz 2025 10:41
2 gündür oğluma aciller 39 derece ateşe diş diyip durdular bir şey yapmadılar bugün polikliniğe gösterdim röntgen çekildi bronşit olmuş yavrum. Lütfen sizlerde dikkat edin
S

Serap G.

25 Temmuz 2025 10:34
Merhaba bizimde enfeksiyon çok yüksek çıktı 3 adet iğne ve bir serum aldık şükür 3. Gecede geçti ateşi salgindan dediler
A

Aslı B. ..

26 Temmuz 2025 19:37
Bizim de aynı oldu ve aynı ilaçları verdiler ama geçmedi, bir hastaneye yattık serumlarla ve başka bir antibiyotikle anca toparladı
E

Emine Ş. ..

27 Temmuz 2025 07:40
Şuan hastanedeyim yatış verdiler ateşi dirençli 39 a çıktığı oluyor parol serum takılıyor dolven veriliyor düşüyot sonra yine yükseliyor tahlillerde enfeksiyon değeri düşük çıktı doktor viral enfeksiyon covit olabilir dedi ateşten başka belirti yok cocit herkeste farklı belirtti veriyor dedi hemşirelee hafta sonu olduğu için doktor henüz gelmedi bakalım ne diyecek antibiyotik başlar sanırım ateş devam ederse

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir