Geçmeyen Ateş

68 görüntüleme
A

Ayşe U. ..

23 Mart 2026 01:21
Kızım 18 aylık 3 gündür ateşi var, 37-38 derecelerde geziyor dün calpol verdim fakat çok etki etmedi bugün 2 kere dolven verdim. Dolven daha iyi geldi ateşi az düşünce keyfi yerinde ama ilacın etkisi geçtiği gibi yine halsiz ve mızmız oluyor kafasını koyacak yer arıyor sürekli emmek istiyor. Kusma ya da ishal olmadığı için doktora götürmedik. Biraz burnu akıyor sadece. Daha ne kadar beklesem acaba? Yılbaşında 4 gün hastanede yatışlı Rsv olmuştuk. Antibiyotik ve hava tedavisi uygulandı.
P

Pinar B.

23 Mart 2026 01:26
Bugün bizde ateş şikayeti ile gittik oğlum 3 yaşında 3 günden fazla süren ateş önemli geçmezse gelin dedi bizim ilk günümüz 3 gün geçmezse tekrar gidicez bence daha fazla beklemeden gidin
A

Ayşe U. ..

23 Mart 2026 02:10
Cevabınız için teşekkür ederim, yarın da gözlemleyeceğim eğer durum değişmezse götüreceğim.
H

Hatice K.

Premium Üye
23 Mart 2026 05:05
Bazı hastalıklarda da 4 gün sürüyor 3. Gün pik yapıyor. Oğlum kreşe başladı ilk hastalandığında ateşi 3. Gün pik yaptı 4. Gün yine ateşi vardı ama aralığı açılmıştı ve derecesi de düşmüştü. 5. Gün sanki hiçbir şey yokmuş gibi devam ettik. Bazen de 4 gün sürebiliyor. Ama ben 4. Gün yine de doktora gidip gösterdim. Bir sorun çıkmadı.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir