Geçmeyen Ağlama Krizleri

133 görüntüleme
B

Beyza Ş. ..

9 Ağustos 2026 00:28
Merhabalar bebeğim 6 buçuk aylık 4 gün önce aniden ateşi çıktı düşüyor tekrar yükseliyordu 1 gün sonra acile gittim ve antibiyotik verdi bu antibiyotiği 2 gün kullanmadım fakat çocuğumu mahvetti ne uyuyabiliyor ne duruyor 1 saat kesintisiz ağlıyor gece uykulari 2 saatte bir feryat figan ağlayarak uyanıyor emmiyorda zor sakinlestiriyorum nedir bu yardımcı olur musunuz çok bunaldim
U

Umut S.

9 Ağustos 2026 00:41
Dişlerine baktınız mı
B

Beyza Ş. ..

9 Ağustos 2026 00:46
Umut Süleymanoğlu
Dişlerine baktınız mı
Bakıyorum ama henüz bir patlama yok
B

Beyza N. G.

Premium Üye
9 Ağustos 2026 00:53
Ne yazıkki altında yatan nedeni tespit etmeden antibiyotik yazmak çok kolay geliyor bazı hekimler için. Sebebini belirlemek için başka bi hekime gitmenizi de tavsiye ederim. Bu konuda bilgi sahibi olmadığım için yorum yapamıyorum. Geçmiş olsun. Rabbim bebeğinize sağlık, sakinlik versin inşallah 🌸🤲🏻
B

Beyza Ş. ..

9 Ağustos 2026 02:02
Beyza Nur Genç
Ne yazıkki altında yatan nedeni tespit etmeden antibiyotik yazmak çok kolay geliyor bazı hekimler için. Sebebini belirlemek için başka bi hekime gitmenizi de tavsiye ederim. Bu konuda bilgi sahibi olmadığım için yorum yapamıyorum. Geçmiş olsun. Rabbim bebeğinize sağlık, sakinlik versin inşallah 🌸🤲🏻
Çok teşekkür ederim amin. Boğazlarında biraz kızarıklık olduğunu söyledi
Duygu B. B.

Duygu B. B.

9 Ağustos 2026 02:08
Tam olarak bizim bebek ve bizimki 4 aylık. diş konusu 醴...
B

Beyza Ş. ..

9 Ağustos 2026 05:46
Duygu Bayık Biçer
Tam olarak bizim bebek ve bizimki 4 aylık. diş konusu 醴...
Çok yoruldum gerçekten her iki saatte bir ağırlayarak uyanıyor sakinlesmiyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir