Geçiyor mu?
82 görüntüleme
D
Derya E.
15 Kasım 2025 10:22
2 aylık bir oğlum var gündüz ve gece farketmez uyanık kaldığı zamanlarda max 15 dk oyalayabiliyorum geri kalan zaman hep ağlayarak geçiyor uykularıda hep kucağımda. Tükendim hiç bir şey yapamıyorum uyanıkken ağlıyor sürekli onu sakinleştirmeye çalışıyorum uyurken kucağımda bırakınca havada gözlerini açıyor tekrar dalsın diye aynı çabalar çok yoruldum. Normal mi peki doktor kolik değil bazı bebekler böyledir dedi bebeği bu şekilde olan ve tünelin ucundaki ışığı bana gösterecek biri var mı ?
H
Hatice K. ..
15 Kasım 2025 10:41
Kızımdada aynı şeyleri yaşadım sizi çok iyi anlıyoum ilk başta sütüm yetmiyor sandık o yüzdenoluyor ama mamaya başladık genede aynıydı sbhdan akşama kadar kucağımda evin içinde gezdirirdim
Sonra kanguru kullandım biraz ama reddeti 4 aydaki uyku gerilemesinide atlattığınızda daha kolaylaşıyor müzikdinletin balkona falan çıkın etrafı gözlemlemek hoşlarına gidiyor merak etmeyin büyüdükçe sanki o ağlayan bebek sizin bebek değilmiş gibi olucak geçicek yani
Sonra kanguru kullandım biraz ama reddeti 4 aydaki uyku gerilemesinide atlattığınızda daha kolaylaşıyor müzikdinletin balkona falan çıkın etrafı gözlemlemek hoşlarına gidiyor merak etmeyin büyüdükçe sanki o ağlayan bebek sizin bebek değilmiş gibi olucak geçicek yani
A
Aslı
15 Kasım 2025 10:58
aynı durum bende de var kucağımda uyuyor yatağa yatırınca uyanıyor. uyanıkken max 15 dk duruyor sonra ağlıyor ne bir aktivite yaptırabiliyorum ne doyayısıya sevebiliyorum ama yavaş yavaş geçiyor sanki bazı bebekler böyle oluyor yalnız değilsiniz 😊
S
Simge K.
15 Kasım 2025 11:04
Merhaba ben de sizinle aynı yollardan geçtim bitik haldeydim o zamanlar her yolu denedik acaba aç mı diye düşündük halbuki değilmiş ağladıkça emzirdim veya mama verdik biraz da büyüklerin baskısıyla siz sakın yapmayın. En sonunda doktora götürdük doktor beslenme saatini uzatmamı söyledi 3saate çıkarıp planlı beslemeye başladım sancıları azaldı eski ağlama krizleri kalmadı hepsi geçecek büyüdükçe rahatlayacaksınız dışarıyı sevmeye oyuncaklara ilgisi artmaya başlayacak
M
Merve G. ..
15 Kasım 2025 11:35
Benim kızımda bu sekildeydi.3. Ayda tam düzeni oturttuk derken şimdide 4. Ay atağına girdik.insallah bu ataktan sonra tekrar aynıdüzene giricez
B
Büşra E.
15 Kasım 2025 11:35
Benim kizimda 2ay 20 gunluk ayni durumlarbendede vardi bi kac gundur kesildi cocuk muzigi aciyorum kucagimda ritmik sekilde salliyorum yuruyorum uyuyunca biraz ses cikariyorum oksurur gibi tepki vermesse yatiriyorum tepki verirse devam ediyorum. Umarim duzene girer uykulariniz o caresizlik hissi gercekten cok kotu Allah kolaylik versin
D
Derya E.
15 Kasım 2025 11:36
Beslenme konusunda normalde 3 saatte 1 emzirmeye çalışıyorum ama ağlaması şiddetlenince çaresizce emziriyorum biraz sakinleşir diye ama yine de saolun içime bi nebze de umut oldunuz🥹 çok büyük çaresizlikmiş annelik