Geciken Adet

159 görüntüleme
F

Fatma

17 Mart 2026 22:51
Merhaba adetim 6 gün gecikmiş durumda korunmama rağmen yine de test yaptım negatif korktum çünkü 9 aylık bebeğim var ama adet olamıyorum bir türlü durumu yaşayan var mı acaba
R

Rabia

17 Mart 2026 22:57
Bebeğinizi emziriyorsanız 1 yıla kadar gecikmesi normal. Hormonlardan dolayı daha önce adet olmuş olsanız bile adetiniz gecikebilir
F

Fatma

17 Mart 2026 22:58

Rabia

Bebeğinizi emziriyorsanız 1 yıla kadar gecikmesi normal. Hormonlardan dolayı daha önce adet olmuş olsanız bile adetiniz gecikebilir

Emzirmiyorum oruçtan dolayı olabilir mi acaba
N

Naile K.

17 Mart 2026 23:31
Bende aynı durumdayım bugün doktora gitti normal dedi . 1 yılla kadar olmayada bilirsin dedi
F

Fatma

18 Mart 2026 03:12

Naile Kurt

Bende aynı durumdayım bugün doktora gitti normal dedi . 1 yılla kadar olmayada bilirsin dedi

Emziriyor musunuz peki ben emzirmiyorum çünkü
E

Esra G.

20 Mart 2026 14:35
Doğumdan sonraki süreçte düzensizlikler olabiliyormuş ilk bir sene benim de 10 aylık bebeğim var düzensiz oluyorum 2 hafta gecikiyor genelde
F

Fatma

20 Mart 2026 14:36

Esra

Doğumdan sonraki süreçte düzensizlikler olabiliyormuş ilk bir sene benim de 10 aylık bebeğim var düzensiz oluyorum 2 hafta gecikiyor genelde

Valla içim rahatladı
F

Filiz E.

27 Mart 2026 02:51
2 tane gebelik testi iki defa da hastanede kan vermeme rağmen gebeliğim çıkmamıştı 10 gün sonra tekrar yapınca çıkmıştı yani olabiliyormuş çok şaşırdım
A

Aslı Ş.

27 Mart 2026 22:23
Ayyy normalde adet olmam lazım bende daha olmadım 7 aylık bebeğim var korkuyorum test yapmaya bence yorgunluktan gecikmiş olmalı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir