Geceleri Sürekli Uyanma

132 görüntüleme
M

Memduha D. ..

31 Ocak 2026 00:11
8.5 aylık kızım destekli kucakta uyuyordu ama 1 haftadır hiç uyumuyor. Karnından sürekli gurultu sesleri geliyor ve karnı çok sert, neyden kaynaklı olduğunu bir türlü bulamadım. Yarım saate bir çığlık atarak uyanıyor. Ne yapabilirim lütfen yardımcı olabilecek olan var mı?
Ö

Özge H.

31 Ocak 2026 00:15
Çok geçmiş olsun. Öncelikli olarak doktor ne diyor? Gitmedinizse hemen gidin. Ben yaşamadım okuyunca yazmak istedim:/ benim böyle durumlarda bekleme sürem 3gün çünkü. Geçti geçti, buldum buldum yoksa hemen doktor.
N

Nilay D.

31 Ocak 2026 00:52
Geçmiş olsun gaz olabilir mi? Ek gıdaya geçtiyse gazlı yiyeceklerden uzak durun bi süre bence. Kabızlık var mı karnı sert diyorsunuz? Muhtemel gaz problemi gibi geldi bana hem sert hem gürültü sesleri ile. Gaz sancısı giriyorsa ondan çığlık atarak uyanıyor olabilir.
M

Memduha D. ..

31 Ocak 2026 05:09

Özge Hacılar

Çok geçmiş olsun. Öncelikli olarak doktor ne diyor? Gitmedinizse hemen gidin. Ben yaşamadım okuyunca yazmak istedim:/ benim böyle durumlarda bekleme sürem 3gün çünkü. Geçti geçti, buldum buldum yoksa hemen doktor.

Çok teşekkür ederim gitmedim ama büyük ihtimal gideceğim
M

Memduha D. ..

31 Ocak 2026 05:10

Nilay Demirel

Geçmiş olsun gaz olabilir mi? Ek gıdaya geçtiyse gazlı yiyeceklerden uzak durun bi süre bence. Kabızlık var mı karnı sert diyorsunuz? Muhtemel gaz problemi gibi geldi bana hem sert hem gürültü sesleri ile. Gaz sancısı giriyorsa ondan çığlık atarak uyanıyor olabilir.

Çok teşekkür ederim

8.5 aylık çocukta gaz olur mu ki

Ek gıdaya geçtik

Yok kabız değil normal
S

Sümeyra s. s.

31 Ocak 2026 05:22
10 aylık kızım hala gazlı ne yaptıysam geçmedi gaz olabilir
N

Nilay D.

31 Ocak 2026 17:05

Memduha Dönmez

Çok teşekkür ederim

8.5 aylık çocukta gaz olur mu ki

Ek gıdaya geçtik

Yok kabız değil normal

Valla 33 yaşındayım bende bile gaz sıkışması oluyor arada ve çok sancılı bir şey :) Diş ağrısından da ağlayıp uyanabilir ama karnı sert dediniz diye gaz olarak düşündüm. Allah şifa versin inşallah

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir