Geceleri Gazdan Sürekli Ağlama

123 görüntüleme
B

Büşra Ö.

29 Haziran 2026 21:11
Bebeğim 11 günlük geceleri gazdan dolayı ağlıyor ne yaparsam yapayım rahatlatamıyorum bir çocuk doktoru probiyotik kullanabilirsiniz dedi başka bir çocuk doktoru 16 günlükken kullanabilirsiniz dedi ne yapmam gerekiyor kafam çok karıştı böyle bir süreç yaşayan var mı?
E

Ebru

29 Haziran 2026 21:14
Bebeklerde gaz ilk 15 gün olmaz derler biz de doktora götürmüştük 15 gün dolduktan sonra probiyotik vermişti doktorumuz. Aç olabilir mi Büşra hanım belki o yüzden ağlıyordur. Benim kızım 7 aylık şu an başa dönseydim eğer yenidoğan dönemi gaz değil de aç mı değil mi diye bakardım daha çok.
B

Büşra Ö.

29 Haziran 2026 21:24
Yok değil sütüm var ama yinede mama da verdim denemek için yinede ağlıyor ve gazı çok sesli çıkıyor ayaklarını kasıyor sürekli gazı çıkınca rahatlıyor emip uyuyor
S

Sultan G.

29 Haziran 2026 21:34
Merhaba gaz damlasına başlasanız sürekli kullanımda bir iki güne etki etmeye başlıyor
T

Tuğba Ö. ..

29 Haziran 2026 21:44
Merhaba emen bebekse sizinde süt ve süt ürünlerini ( peynir yoğurt tereyağ) gibi ürünleri bir süre tuketmemenizi tavsiye ederim. Benim bebeğimde 35 gün boyunca gece gündüz gazdan ağladı meğerse süt ürünleri proteinini gaz yapıyormuş bebeklerde çok fazla parcalayamiyorlarmis. Aklınızda bulunsun isterim her zmaan bu alerjik olma ihtimalini düşünün çünkü çok fazla bu şekilde bebek var kolaylıklar dilerim.
S

Sümeyye

Premium Üye
29 Haziran 2026 21:46
Ben su sekilde çözdüm her emzirme sonrası sırta pıt pıt gaz çıkarma ve en az 20 dk da göğsümde dik tutuyordım bu sürede de sırtını sıvazlıyordım ek olarak uyurken masaj yapıyordum ve altını değiştirmeden öncede masaj yapıyordum tam zamanını hatırlamıyprım ama nurse herves gaz damlasıma başlamıştık sabah akşam 10 ar damla düzenli kullanıca baya işe yaramıştı doktorumuzsa hafif bitkisel bir damla demişti birde gece üşüyor olabilir havalar sıcak olsada gece serinleyebiliyor en azında 0.3 togg gibi değerlere sahip uyku tulumu kullanmanızo öneririm ben hava sıcak cocuk üşümez vs diyorlardı kıyafetleri ile uyutuyordum ama bununda etkilediğini fark ettim
B

Büşra Ö.

29 Haziran 2026 21:58
Tuğba Özcan
Merhaba emen bebekse sizinde süt ve süt ürünlerini ( peynir yoğurt tereyağ) gibi ürünleri bir süre tuketmemenizi tavsiye ederim. Benim bebeğimde 35 gün boyunca gece gündüz gazdan ağladı meğerse süt ürünleri proteinini gaz yapıyormuş bebeklerde çok fazla parcalayamiyorlarmis. Aklınızda bulunsun isterim her zmaan bu alerjik olma ihtimalini düşünün çünkü çok fazla bu şekilde bebek var kolaylıklar dilerim.
Bunu deneyeceğim oğlumda alerji vardı süt ve süt ürünlerine ama kakasını kanlı yapıyordu o zaman anlamıştım kızımın kakasında bişey olmadığı için alerjiden şüphelenmedim ama deneyeceğim teşekkür ederim
Göktenur B.

Göktenur B.

29 Haziran 2026 22:00
Gazdan dolayı olabilir probiyotik ve gaz damarlasini aynı anda kullanabilirsiniz ben büyük oğlumda nurse herveys kullanmıştım birde Bia gaia diye probiyotik vardı aynı anda ikisini doktor önermişti malesef yenidoğan her bebekte gaz sorunu olabiliyor küçük oğlumda da yenidoğan döneminde gaz sorunu yaşamıştık hatta bir kaç defa lavman yaptırdık doktora gittiğimizde probiyotik ve gaz damlası vermişti şükür 3 aylık olmadan gaz sorunumuz geçti size tavsiyem olabildiğince bebeğin gazını çıkarmaya çalışın hem üstüne hem Altan ancak o şekilde rahatlıyor
B

Büşra Ö.

29 Haziran 2026 22:00
Sümeyye
Ben su sekilde çözdüm her emzirme sonrası sırta pıt pıt gaz çıkarma ve en az 20 dk da göğsümde dik tutuyordım bu sürede de sırtını sıvazlıyordım ek olarak uyurken masaj yapıyordum ve altını değiştirmeden öncede masaj yapıyordum tam zamanını hatırlamıyprım ama nurse herves gaz damlasıma başlamıştık sabah akşam 10 ar damla düzenli kullanıca baya işe yaramıştı doktorumuzsa hafif bitkisel bir damla demişti birde gece üşüyor olabilir havalar sıcak olsada gece serinleyebiliyor en azında 0.3 togg gibi değerlere sahip uyku tulumu kullanmanızo öneririm ben hava sıcak cocuk üşümez vs diyorlardı kıyafetleri ile uyutuyordum ama bununda etkilediğini fark ettim
Evet bende hep böyle yapıyorum teşekkür ederim uyku tulumu hava aşırı sıcak olduğu için giydirmedim bide giydirip deneyeyim teşekkür ederim
S

Sümeyye

Premium Üye
29 Haziran 2026 22:13
Büşra Öz
Evet bende hep böyle yapıyorum teşekkür ederim uyku tulumu hava aşırı sıcak olduğu için giydirmedim bide giydirip deneyeyim teşekkür ederim
gece uyandıkca kontrol edersiniz ısısını ben bazen ilk başta giydirmeyip sabaha doğru giydiriyorum 4 ten sonra bir serinlik oluşuyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir