Geceleri Ağlayarak Uyanma

154 görüntüleme
E

Ecem

1 Ağustos 2025 20:14
Bebeğim 10 aylık geceleri sürekli ağlayarak uyanıyor neden olabilir
G

Gamze ..

1 Ağustos 2025 20:21
Diş sancısı çekiyor olabilir genelde bu ayda ki bebeklerde çok görülüyor
E

Ecem

1 Ağustos 2025 20:21
Ama henüz diş çıkarmadı sürekli ağlayarak uyanıyor ve emmeden uykuya geçmiyor
Z

Zeynep A.

1 Ağustos 2025 20:24
Ya benim bebeğim de aynı sürekli ağlayarak uyanıyor 6.5 aylık ve emmeden uyumuyor saat başı uyanıyor
Didem T.

Didem T.

Uyku Danışmanı

1 Ağustos 2025 20:57
Merhaba 🌸
10 aylık bebeklerin ağlayarak uyanmasının birçok sebebi olabilir: uykuya geçişte zorlanma, diş çıkarma, gündüz uyanıklık sürelerinin dengesiz olması, gece uyanmalarında destek arayışı gibi…
Bu durumun altında yatan sebebi netleştirebilmek için bebeğinizin uyku düzenine ve günlük rutinine daha yakından bakmak gerekir 🌙

İstersen detaylı bir değerlendirme yaparak size özel bir plan oluşturabiliriz. Danışmanlık desteğiyle bu süreci daha kolay ve huzurlu hale getirmek mümkün
Dilerseniz sayfamı takipe alabilirsiniz bebeklerin ağlama nedenleri ve uyku düzenleri paylaşmıştım Samsunçocukgelişimiveuyku
E

Ecem

1 Ağustos 2025 21:07
5 aydan beri bizde sürekli böyleyiz
N

Neslihan K. D.

1 Ağustos 2025 21:15
Aynı durum bizde de var. Oğlum 5 aylık saat başı uyanıyor. Bence diş sancıları başladı
İ

İlayda Y.

2 Ağustos 2025 17:23
Oğlum tam 10 aylık oldu hala geceleri uyanıyor asla sabaha kadar uyuduğunu görmedik nasıl düzelicek bilmiyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir