Geceleri Ağlamadan Uyumama

201 görüntüleme
M

Melike S.

29 Mayıs 2026 23:39
Bebeğim yarın 2 aylık olacak. Geceleri uyumadan önce çatlayacak derecede ağlıyor. Gözleri kapalı uyumak istiyor ama saatlerce ağlıyor ve susmuyor. Ninni, beyaz gürültü, kucak, gezdirme her şeyi deniyorum ama nafile. Benim gibi olan var mı? Gazı yok gaz damlası veriyorum bu ağlama gazı olsun olmasın rutin oldu resmen
Elif T.

Elif T.

29 Mayıs 2026 23:52
Emzik kullanıyor musunuz?
M

Melike S.

29 Mayıs 2026 23:53
Emzik almıyor ne yapsam tutmuyor alsa rahat edeceğim ama maalesef
N

Nazlıcan

Premium Üye
30 Mayıs 2026 00:40
Bebeğim 4 aylık hala böyle, uyku aralıklarına da dikkat ediyorum ama bebeğim kolik olduğundan gazı hiç bitmiyor. Muhtemelen gazı vardır bebeğinizin. Uyku uyanıklık sürelerine/sinyallerine de dikkat edebilirsiniz belki onu kaçırıyorsunuzdur
T

Tuğçe S.

30 Mayıs 2026 02:11
Çok uyanık kaldığı zamanda uykuya geçmekte zorlanıyor o yüzden ağlıyorlar.

Birde pilates topu ile sakinleştirip uyutmayaçı deneyebilirsiniz ritmik sallanma bebekleri rahatlatıyor uzun süre kucakta anneyi yorduğu için top daha kolay oluyor.
E

Ebru

30 Mayıs 2026 02:31
Gün içinde uyku saatleri düzgün değilse fazla uyarana maruz kalmışsa kendilerini zor sakinleştiriyorlar. Akşam belli saatte ortamı sakinleştirip ışıkları sesi kapatın uykuya dalana kadar böyle yapın odadan çıkarmayın. Bir de aynı şeyi yapın mesela saç kurutma makinesi açıksa o kalsın ninni açıksa o kalsın sürekli taktik değiştirmeyin. Bebeğiniz hangisinde daha sakinliyorsa onu rutine ekleyin. Gündüz az uyuyan bebeğin akşam uykusu da etkileniyor. Atak zamanlarında da vböyle olabiliyorlar
A

Ayşe N. O.

Premium Üye
30 Mayıs 2026 06:36
Gaz damlası değil de probiyotik deneeyebilirsin, beslenmeden sonra gaz çıkarıp dik tutma olayına çok dikkat etmelisin onun dışında aç veya çok fazla uyanık kalıp uykuya geçemiyor olabilir
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir