Gece Yemesi!!
149 görüntüleme

Rumeysa K.
4 Haziran 2026 01:57
Merhaba kızım 13 aylık ve hala geceleri 1 defa kalkıp süt içiyor. Bırakmayı denedim ama başaramadım çünkü içmeden uyumuyor. Akşam sat 9-9.30 gibi uyuyor saat 2 gibi mutlaka uyanıyor. Bu ayda olup hala kesmeyen var mı, devam etmeli miyim yoksa kesmeli miyim. Yardımcı olur musnuz?

Serap B. ..
Premium Üye
4 Haziran 2026 02:03
Benim oğlumda o aylarda öyleydi.Gece verdiğim zaman doğru düzgün kahvaltı yapmıyordu. Hem doktorumuzda diş çürümesi olur sütteki şekerden dolayı dedi ki çok haklı. 1-2 gece vermedim. Kalktı mızırdandı sakinleştirdim geri yatırdım. Yada süt yerine su içirdim. 4. günün sonunda uyanmadı sütte istemedi şimdi uyumadan 30dk önce içiyor biraz su içirip yatırıyorum. Dişlerinde süt şekeri kalmasın temizlensin diye su içiyor.

Rumeysa K.
4 Haziran 2026 02:04
Ya teşekkür ederim bende tekrar kendime güvenip kesmeyi deneyeyim

Serap B. ..
Premium Üye
4 Haziran 2026 02:08
Ya teşekkür ederim bende tekrar kendime güvenip kesmeyi deneyeyim

Mihriban Y. ..
4 Haziran 2026 06:53
Benim de beneğim 13 aylık 1 yaş kontrolüne gidince heralde artık gece beslenmesini kesin diyeceğini beklerken doktorumuz eğer tek bir kez uyanıyorsa ve aradan 4 saat geçmişse beslemelisin hızlı büyüdüğü için hala ihtiyacı olabilir dedi o yüzden tek beslenmeye devam ediyoruz birkaç kez uyanmadığı da oldu belki kendisi bırakır
Yükleniyor...