Gece Uzun Uyuyor

163 görüntüleme
K

Kardelen Ü.

20 Haziran 2025 20:50
Oğlum 2 gün sonra 2 aylık olacak. Birinci ay kontrolümüzde doktorumuz geceleri 2 saatte bir beslemek için uyandırmanıza gerek yok artık, o acıkıp uyanacaktır dedi. Ben de saat kurup uyandırmayı bıraktım, şimdi de gece uykusunda 5-6 saat uyuyor aralıksız. Henüz kontrole gitmedik kilo alımını bilmiyorum ama böyle uzun uyuması normal mi? Uzamış sarılığı da vardı geriledi ama başka bir sebepten böyle uzun uyuyor olabilir mi?
M

Merve Ü. ..

20 Haziran 2025 21:06
merhaba , benim oğlumda 2 aylık. akşamları yatırdığımda ilk uyanması 4-5 saati buluyor sonrasında 2 saatte yada 3 saatte bir uyanıyor. kilo alımı beslenmesi normal olduğu için ben endişelenmedim hiç. size de tavsiyem bebeğinizi gözlemleyin zaten gün geçtikçe büyüdüğünü kilo aldığını farkedersiniz. eğer öyleyse bırakın uyusun yoksa içiniz rahat değilse 3 saatte bir uyandırın besleyin.
A

Ayşe E.

20 Haziran 2025 21:16
Endişe etmeyin, kilo alımı da iyi gidiyorsa özellikle buna mutlu olmalısınız :) hatta her yerde söylemeyin nazar değmesin
M

Merve Ü. ..

20 Haziran 2025 21:18
bence de Allah korusun :)
T

Tuğçe S.

21 Haziran 2025 19:54
Benim bebeğimde 4 gün sonra 2 aylık olacak akşam 9 da uyutuyorum 3 e kadar uyuyor. 12 gibi memeyi veriyorum ama asla almıyordu bende o uyanana kadar vermiyorum. 3 ten sonra her iki saatte bir beslenmek istiyor. Kilo alımı da normal seviyelerde.
K

Kardelen Ü.

26 Haziran 2025 01:30
Dün 2. Ay kontrolü vardı alması gerekenin altında kilo almış. Doktorum gece uykusunda 4 saati geçirmeyin emzirmek için dedi. Gündüzleri de 2 saatte bir. Bakalım 10 gün böyle devam edip olmazsa beslenmeyle ilgili alternatif yollara başvuracağız. Teşekkür ederim yorum ve paylaşımlarınız için

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir