Gece Uyurken Ne Giydireceğim Şaşırdım

110 görüntüleme
P

Pınar Y.

10 Temmuz 2025 19:52
11,5 aylık erkek bebeğim var. Odadaki termometre 28,5 derece gösteriyor. Uyuturken zıbınla uyutuyorum çünkü destekli sallayarak uyutuyorum uykuya geçişte çok terliyor. Ama uyuduktan sonra gece yarısına doğru kontrol ettiğimde teni buz gibi oluyor göğüsü ve sırtı da soğuk. Gece tekrardan uzun giydiriyorum. Bebeğim gerçekten üşüyor mü anlayamıyorum bana bi fikir verin lütfen 😢
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Geliştirici

10 Temmuz 2025 19:54
Merhaba,

28,5 çok fazla. Terlediği için soğuk olabilir vücudu. Ama tavsiyem oda sıcaklığını biraz düşürün. 23-24 civarı ideal sıcaklık olacaktır. “
M

Merve Ü. ..

10 Temmuz 2025 19:56
benim bebeğimde 2 buçuk aylık klima çalışırken ince pamuklu tulum giydirdim sadece. oda 29 derece olmasına rağmen yine de buz gibiydi her yeri. üzerini örttüm çorap giydirdim öyle ısındı. bu normal mi ne giydirmeliyiz bende şaşkınım.
P

Pınar Y.

10 Temmuz 2025 19:59
Bende öyleyim oda sıcaklığını düşürdüğüm zaman daha çok üşüyor özellikle doktorlarımızın söyledikleri gibi ense,göğüs ve sırtını kontrol ediyorum buz gibi oluyor. Üzerine ince uzun pijama giydirince rahatlıyor sanki uykusu da bölünmüyor çok aradayım
M

Merve Ü. ..

10 Temmuz 2025 20:03
evet terliyor olsa kıyafeti de soğuk olur saçları da ıslak soğuk olur. öyle bişey de yok sürekli kontrol ettim anlamadım ki çocuk kışta kalmış gibi soğuyor 😅

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir