Gece Uyumuyor

95 görüntüleme
M

Muvahhide A. ..

24 Kasım 2025 19:39
Merhaba 40 günlük bebeğim var.ne gece nede sabahları rahat uyumuyor. Kolikmi gazmi bilmiyorum. Bana yardımci olur musunuz,..
M

Merve Ö.

24 Kasım 2025 19:40
Kolik bebekse belli saatte ağlar gaz sancısı ise doktor a danışarak bir gaz damlası al bence yada emzirirken yediklerine dikkat et mamayla beslenirse de benimde basıma geldi mamayı değiştir derim🌼
E

Eda C.

24 Kasım 2025 19:41
Eğergaz çıkardıktan sonra rahatlayıp uyuyorsa gazdandır canım bu zamanlarda sıkıntıların neredeyse hepsi gazdan kaynaklanır
S

Saziye G.

24 Kasım 2025 19:42
Ikınıp sıkınıyor mu ? Gaz sancısını anlarsınız kolik de aynı saatler de ağlaması varsa öyledir .. ama daha çok küçük normal 😞
M

Muvahhide A. ..

24 Kasım 2025 19:44
Gazlı durmuyor kendince saatler belirleyip aşırı ağlıyor uykusuzluktan perişan şekilde sabah 7 den sonra derin uyku.
Ç

Çağla G. S.

24 Kasım 2025 19:45
Muhtemelen gaz.. bacaklarını karnına çeke çeke ağlıyo mu? Emzirirken ara verip gaz çıkarıp tekrar emzirmeye dönün her emzirme sonrası muhakkak gaz çıkarın bazen hiç çıkmıyo ama 🥲 doktorunuzdan damla alın ve yine danışın tabi ama beslenmeden yarım saat falan önce kullanmaya çalışın mümkünse daha faydalı oluyor
Melek M.

Melek M.

24 Kasım 2025 19:45
Muhtemelen gazdır. Kızım da o günlerinde sabahlara kadar ağlıyordu be katiyen uyumuyordu
G

Gdkmc

24 Kasım 2025 19:46
5. Hafta atağı olabilir
M

Muvahhide A. ..

24 Kasım 2025 19:49
Teşekürler ederim gaz damalsi kullandım yine aynı,🥲
E

Esen M.

24 Kasım 2025 19:55
4 bucuk bebeğim geceleri sık uyanıp emiyor neyde hata yapıyorumda kesintisi uyumuyor
B

Berrak B.

24 Kasım 2025 19:55
Bigaia probiyotik kesin çözüm. Bebeğim çok gazlıydı neler çektik 19.haftada daha yeniyeni bitti gaz sorunu. Bide karnını sıcak tutun kiraz çekirdekli kemerler var ondan alabilirsiniz
B

Berrak B.

24 Kasım 2025 19:58
Gaz damlası daha çok bunaltıyor bebekleri . Gazı bağırsakta birleştirip öyle çıkarttırıyorve bebek daha çok ağlıyor . Birsürü damla denedik zinco ve bigaia çok iyi geldi bebeğime. Hele metsil helak etti yavrumu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir