Gece Uyumuyor 13 Aylık

88 görüntüleme
H

Helin A.

19 Temmuz 2025 02:32
13 aylik.bebek gece 4 te 5 te uyanıyor 7 saat gece uykusu uyuyor ne yapayım bilmiyorum normal mi bu gercekten usandım artık lütfen bir yardim lütfen
Yaren İ. K.

Yaren İ. K.

Uzman Klinik Psikolog

19 Temmuz 2025 03:22
Merhaba, gündüz uykusu uyuyor mu? Uykuya kaçta geçiyor sabah kaçta kalkıyor
M

Mehtap Ö.

19 Temmuz 2025 05:36
Bir yerde dinlemiştim gece 4 5 6 gibi saatlerde bebek uyanırsa üşümüş olabilir diyorlardı şort giydiriyorsanız ince bir pijama giydirin bide öyle deneyin
Merve B.

Merve B.

19 Temmuz 2025 05:49
Merhaba gündüz uykuları uzun olabilir gece uyanıp hareket haline geçmenin sebebi uykuyu almış olmaktır. Bebeğim 14.ayına yeni girdi gündüz 2 uyku toplam 3 saat uyuyordu. Hareket artmasıyla birlikte çok yorulduğu için gece uykusu bölünmeye başlamıştı max4 saat olacak şekilde revize yaptım.
H

Helin A.

19 Temmuz 2025 08:31
Gündüz iki uyku uyuyor ilk uykusu max 2 saat oluyor ikinci uykusuda max 1 saat toplamda 3 saati en fazla 3 bucuk saati gecmiyor gunduz uykusu gece uykusunada 9 ve 10 arasında geçiyor. Sabaha kadar defalarca uyanıyor aç değil yeride serin 4 te uyanip 6 ya kadar oturuyoruz her gece
H

Helin A.

19 Temmuz 2025 08:33
Uyku tulumu ve zıbın giyindirip uyutuyorum aslında ama evet üşüyor olabilir bu gece odanin sıcaklığını biraz yükseltip unutmayı denerim
Yaren İ. K.

Yaren İ. K.

Uzman Klinik Psikolog

19 Temmuz 2025 09:01
Gündüz uykusu ayına göre fazla, maximum gün içerisinde 2-2,5 saat uyumalı. Bir uyku 1 saat diğer uyku 1-1,5 saatle sınırlandırın. Gece uykusuna geç geçiyor olabilir 20-21 arasında uyutmaya çalışın.
H

Hülya G. ..

19 Temmuz 2025 09:16
1 yaşından sonra genelde bebeklerin tek uykuya geçmesi gerektiğini okumuştum ne kadar doğru bilemiyorum. Ancak bizde öyle oldu 13. Ayda gündüz tek uykuya geçti maksimum 2 saat uyuyor. Nadiren Gündüz fazla uyuduysa o gece çok sık uyanıyor gözlemlediğim kadarıyla. Belki bundan kaynaklanıyor olabilir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir