Gece Uyumaması
194 görüntüleme
Ş
Şeyda A.
25 Ocak 2026 09:04
Oğlum 4 ay 27 günlük gece uykusu bozuldu hiç böyle değildi uyumadan mama veriyorum uykuya dalardı ya da beşikte sallardım ve ya meme verirdim beşiğe koyardım uyurdu ama şimdi öyle değil akşam 9 a doğru mama veriyorum yiyo 11 e kadar uyumuyo sonra uykuya dalıyo ve gece sürekli kalkıyo sürekli ağlayarak sizce neden olabilir atak haftası bitmedi mi
H
Habibe G. ..
25 Ocak 2026 10:30
Benim kızımda 6 aylık aynı durum bizde de var. Gece iyi uyurdu şimdi yarım saatte bir ağlayarak uyanıyor emiyor geri uyuyor. Sallayınca uyurdu şimdi sallayınca da uyumuyor. Her seferinde emziriyorum yanlış mı yapiyorum. 1 haftadır böyle. Ne zaman geçer ya da alışkanlığa dönüşür mü ne yapmalıyım bilmiyorum.
H
Hülya B.
25 Ocak 2026 11:52
Muhtemelen diş sancıları başlamıştır. Aynı senaryoları biz de yaşadık, 10 aylık oldu hala devam ediyor 6atlıktan beri belirli periyotlarla diş çıkardı. Şu anda damakları kabardı diş sancısı devam ediyor
H
Hülya B.
25 Ocak 2026 11:53
Bi de atak haftası diye bişey yok diyorlar, ben de inanmıyorum açıkçası, bebeğin huzursuzluğuna çözüm olmayınca atak haftası diyorlar
Ş
Şeyda A.
25 Ocak 2026 13:50
Dediğiniz gibi diş olabilir ama gündüz sıkıntımız yok arada bir ellerini ağzına sokuyor
Atak haftası denilen şeyide düşündüm ama geçmiş olması lazım
Atak haftası denilen şeyide düşündüm ama geçmiş olması lazım
H
Hülya B.
25 Ocak 2026 17:26
Ağrılar gece daha çok meydana çıkıyormuş malesef, bizler de hasta olduğumuzda gecelerimiz zor geçer ya onun gibi düşünün
Ş
Şeyda A.
25 Ocak 2026 17:28
Evet öyle demekki 🤦🏻♀️ artık karanfil kürü yapıp parmak kaşıyıcıyla masaj yaparım iyi geleceğini düşünüyorum
H
Hülya B.
25 Ocak 2026 20:21
Denemekte fayda var, ben denedim işe yaramadı. Ben bezi ıslatıp buzlukta dondurup ısırtıyodum veya anne sütüyle de olur.