Gece Uyumama
197 görüntüleme
G
Gül K. ..
3 Temmuz 2026 11:30
Bebeğim 8 ay 10 günlük 3 gündür gece hiç uyumuyor sürekli ağlama ile uyku arasında kalıyor ev çok sıcak diye düşünüyorum vantilatör açıyorum korkuyorum cami açıyorum hastalancak diye yine korkuyorum açmazsam terliyor geri buz gibi soğuyor napabilirim cam mi açık olsun vantilatör mu olsun üstünü nasıl giydiriyim ev 27 derece gözüküyor soğuk terledigi için hasta olacak diye hiç bişey yapamıyorum tecrübesi bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin

Mihriban Y. ..
3 Temmuz 2026 12:09
Eğer pencere açınca soğuyorsa vantilatörden daha iyi diye düşünüyorum. Biz Şırnakta yaşıyoruz camlar açılmıyor sıcaklık gece bile çok yüksek gece sabaha kadar klima çalışıyor bebeğin odasında başka türlü soğutmamız mümkün değil.
G
Gül K. ..
3 Temmuz 2026 12:10
Eğer pencere açınca soğuyorsa vantilatörden daha iyi diye düşünüyorum. Biz Şırnakta yaşıyoruz camlar açılmıyor sıcaklık gece bile çok yüksek gece sabaha kadar klima çalışıyor bebeğin odasında başka türlü soğutmamız mümkün değil.

Hatice E.
Premium Üye
3 Temmuz 2026 12:29
Bebeğin uyuması için 27 derece çok sıcak 22-24 arasında olmalı, üşüyüp üşümediğini ense veya göğüsten bakmalısınız eğer soğuk ise üşüyordur ozaman ince bir müslin ile örtün yoksa terleyip soğuduğu zaman asıl hasta olur
G
Gül K. ..
3 Temmuz 2026 12:33
Bebeğin uyuması için 27 derece çok sıcak 22-24 arasında olmalı, üşüyüp üşümediğini ense veya göğüsten bakmalısınız eğer soğuk ise üşüyordur ozaman ince bir müslin ile örtün yoksa terleyip soğuduğu zaman asıl hasta olur

Hatice E.
Premium Üye
3 Temmuz 2026 12:44
Sorunumda o zaten terliyor soğuyor ensede göğüste soğuk hissediliyor açamıyorum o yüzden bı yeri hasta olacak korkusuyla
M
Meryem ..
Premium Üye
3 Temmuz 2026 13:51
Günlerdir aynı dertteyim çok sık emzirmeme rağmen bugün çişinde biraz kristalleşme oldu vantilatörün yönünü çeviriyorum etki etmiyor bebeğim terliyor bu sefer o gelen hava yerliyken hasta edecek diye korkuyorum çare bulamadım
G
Gül K. ..
3 Temmuz 2026 13:56
Günlerdir aynı dertteyim çok sık emzirmeme rağmen bugün çişinde biraz kristalleşme oldu vantilatörün yönünü çeviriyorum etki etmiyor bebeğim terliyor bu sefer o gelen hava yerliyken hasta edecek diye korkuyorum çare bulamadım
Yükleniyor...