Gece Uykusunda Yarım Saatte Bir Ağlıyor
118 görüntüleme
Ş
Şule ..
8 Temmuz 2026 21:41
25 haftalık kızım. Gündüz uykusu yarımşar saatten üç uyku yapıyor genel olarak hep uyanık. Direniyor uyumuyor. Geceleri de yarım saatte bir 40 dkda bşr çığlık atıyor uyanıyor emerse sakinleşiyor. Tüm gece böyleyiz ve ben çok tükendim aşırı uykusuzum yorgunum ne yapabilirim kızıma ne oluyor anlamıyorum
Ş
Şeyda N. ..
8 Temmuz 2026 21:45
Bebeğinizle birlikte aynı yatağı paylaşmanızı tavsiye ederim bebeğiniz çok daha uzun ve huzurlu uyuyacaktır
Ş
Şule ..
8 Temmuz 2026 21:46
Bebeğinizle birlikte aynı yatağı paylaşmanızı tavsiye ederim bebeğiniz çok daha uzun ve huzurlu uyuyacaktır
Ş
Şeyda N. ..
8 Temmuz 2026 21:48
Valla ne kadar iyi bir örneğim tartışılır tabi ama bende bebeğimle aynı yatağı paylaşıyorum ve onunla uyuyup uyanıyorum yanından hiç ayrılmıyorum resmen yapisigiz hatta memem ağzında uyuyor hiç çıkartmıyor desem yeridir 😅 tabi bu benim için hic ama hiç konforlu değil ama en azından o güzel uyuyor 😅🤷🏻♀️
Ş
Şule ..
8 Temmuz 2026 21:49
Valla ne kadar iyi bir örneğim tartışılır tabi ama bende bebeğimle aynı yatağı paylaşıyorum ve onunla uyuyup uyanıyorum yanından hiç ayrılmıyorum resmen yapisigiz hatta memem ağzında uyuyor hiç çıkartmıyor desem yeridir 😅 tabi bu benim için hic ama hiç konforlu değil ama en azından o güzel uyuyor 😅🤷🏻♀️

Hatice E.
Premium Üye
8 Temmuz 2026 22:21
birlikte uyuyoruz ama son üç gündür bir şeyler oldu
Ş
Şule ..
9 Temmuz 2026 00:47
Merhaba, diş sancısı olabilir mi? Damaklarını bir kontrol edin varsa diş kaşıyıcı verin bakalım kaşıyor mu veya parmaklarınızla siz nazikçe masaj yapın rahatlatıyor mu
Yükleniyor...