Gece Uykusuna Kaçta Geçmeli
101 görüntüleme
M
Merve U.
Premium Üye
11 Mayıs 2026 19:13
Bebeğim 4bucuk aylık gece uykusuna 19-20 arası geçiriyorum gece 3-4 beslenmeyle sabah 6-7 ye kadar uyuyor etrafımda herkes küçük çocuğu olanlar da dahil çok erken yatirdigimi söylüyor akşam 9-10 gibi yatirsan daha iyi uyur sabah da daha geç uyanır sende bu kadar uykusuz kalmazsın uyku danışmanlarının her dediğine bakma diyolar ama çocuğum 8 gibi gece uykusuna geçmekte hiç zorlanmıyor sizce napmaliyim siz bebrklerinizi kaçta uyutuyorsunuz
E
Ebru
11 Mayıs 2026 19:26
Merve hanım benim kızım o saatlerde gece uykusuna geçiyor sabah 6.30-7 gibi kalkıyordu aşıdan sonra düzenimiz bozuldu şimdi akşam çabalıyorum uyusun diye. Bence bebeğinizin düzeni varsa bozmayın sonra toparlamak çok zor oluyor zaten uykusu gelen bebeği de saatin gelmedi deyip bekletmek çok mantıklı değil.

Göktenur B.
11 Mayıs 2026 19:32
Benim oğlum da 9 aylık normalde en geç akşam 9 da uyurdu bı kaç haftadır düzenimiz bozuldu 3 gündür en geç 19.30 da uyuyor gece uykusuna geçiyor bı kac defa uyanıyor sabah 6 7 arası kalkıyor bence bozmayın düzeninizi zaten ara sıra illaki bozuluyor düzen
M
Melike ..
11 Mayıs 2026 19:46
Kesinlikle bebeğinizi ihtiyacını siz ve bebeğiniz bilir ve yönetir düzenini kurmuşsunuz bozmayın ilerleyen aylarda zaten uyku gerilemesi olacaktır sabah erken kalkan bebek erken uyur normali bu. Geç saatlere uzattığınızda ajite olacak ve uykuya geçmekte çok zorlanacaktır 🙏🏻
Yükleniyor...