Gece Uykusuna Geçiş

152 görüntüleme
Ayşe .

Ayşe ..

1 Mayıs 2026 23:30
Bebeğim 10 aylık. 6 aylıkken uyku eğitimi verdim memede uyumuyor yatağında popoya pat patla uyuyor. 1 haftadan biraz fazla zamandır gece uykuya geçişte çığlık kıyamet ağlıyor yatağına yatıramıyoruz, kucakta da uyumuyor. Yalnızca memede sakinleyip uyuyor. Aylardır memede uyumayan bir bebek olmasına rağmen gece uykuya geçişte illa ki meme istiyor. Aşırı ağlıyor asla durulmuyor yatağa yatmıyor. Gündüz uykularında bunu yapmıyor. Ağlarken elini ağzına götürdüğünü de farkediyorum, bilmiyorum diş mi ya da ne. Gece uykusuna geçişinde mi tutuyor ağrı sadece diyorum , anlam veremiyorum. Fikriniz var mı? (Henüz iki dişi çıktı, altta)
Z

Zehra G. ..

1 Mayıs 2026 23:35
Diş olabilir, bizimde alttan iki diş çıktı ama huysuzluk devam ediyor ateş ishal oluyor, genelde meme de sakinleşiyor
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

1 Mayıs 2026 23:42
Büyük ihtimal diş 10 ay 7 günlük benim kızım da ve garip şekide uykusu saçma hal aldı ve sürekli ağlıyor pp girerseniz bende payşatım
Ceren

Ceren

Premium Üye
3 Mayıs 2026 15:54
üst dişler çıkmadıysa altlardan çok daha zor ve zaman alıyor gece uykuları çok bozuluyor çok ağlıyor dişler çıkınca rahatlayacaktır
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir