Gece Uykusuna Geçemiyor

111 görüntüleme
N

Nilgün Y.

23 Haziran 2025 19:57
5 ay 14 günlük kızım 4 aylıktan beri uyku problemi yaşıyoruz 1 aylıktan beri rutini olsun uyku alışkanlığı kazansın diye saat 7 8 gibi odaya girip aynı rutinde ilerlemeye çalışıyorum ama son 1 aydır ne yaparsam yapayım akşam 8 gibi yarım saat uyuyor sonra ağlayarak uyanıyor ve ne tapsam da sakinleşmiyor siz sorunu giderin diyorsunuz ya diş ağrısıdır diyorum masaj yapıyorum gazını çıkarmaya çalışıyorum kucağımda gezdiriyorum balkona çıkarıyorum emzirmeye çalışıyorum ama ne yapsam da fayda etmiyor asla sakinleşmiyor kucağımda bile sakinleşmiyor daha çok ağlıyor sallayarak sakinleşiyor diye sallıyoruz ama onda bile sakinleşmediği oluyor gün içerisinde bir problem yok sadece gece uykuya geçişte böyle erken kalksa da aynı geç kalksa da aynı gün içinde uyku saatlerine dikkat ediyorum fazla uyutmamaya çalışıyorum yani neyi denediysem de gecesi hep aynı artık gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum problem ne onu da anlamıyorum bir çocuğum daha var 32 aylık kardeşinin ağlamasından onun da düzeni alt üst oldu o da çok etkileniyor ağlaması normal bir ağlamak değil avazı çıktığı kadar ağlıyor stres olmasın diye sakin kalmaya çalışıyorum ama artık kendi sakinliğimi de koruyamıyorum
T

Tuğçe S.

23 Haziran 2025 20:02
Dişten kaynaklı olabilir mi doktorunuza sordunuz mu
G

Gülşah O. ..

23 Haziran 2025 20:31
Biz de aynı sıkıntıyı yaşıyoruz 6 aylik. Pilates topunda veya beyaz gürültüyle çığlıkları kontrol altına almayı deneyebilirsiniz bizde ise yaradi
B

Betül B. ..

24 Haziran 2025 18:21
Bilimselden biraz uzaklaşıp manevi boyutla yorum yapmak istiyorum okuyun çocukları okumak iyidir bazı huysuzlukları hiç bir neden yokken bazen bazı şeyleri çıkıyor eğer sizde rahatlamıyorsa babaya verin anne stres hormonu çok salgıladığı için sakinleşemiyor
B

Büşra A.

24 Haziran 2025 19:04
Betül hanım siz ne okuyorsunuz genelde?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir