Gece Uykusuna Direnme

138 görüntüleme
E

Esin

8 Aralık 2025 17:03
Oğlum yaklaşık 4 aylık. Gündüzleri emerken uyuyakalıyor. Ama gece uykusuna yatacağı zaman emziriyorum, emmeye direnirse biberonla veriyorum, loş ışık yapıyorum, sakin müzik açıyorum, ana kucağını deniyorum, hamak deniyorum, çarşaf deniyorum her şeyi deniyorum. Ama o akşam 18 den sonra ağlamaya başlıyor taaa ki yorulana kadar yorulup bayılınca bunlardan biriyle uyuyor. Ama 21 i buluyor. Öneriye ihtiyacım var yaklaşık 1 aydır böyle. Ve ağlamasından saatlerce çok yıprandım.
Gözde Y.

Gözde Y.

8 Aralık 2025 17:05
18 de değil de 21 de uyutmayı deneyin ben hep öyle yaptım aynı saatlerde uyutmaya çalışın
E

Esin

8 Aralık 2025 17:07
Uykusu gelip gözleri küçülüyor ve ağlıyor aslında sürekli ama ağladığı için uykusu var ve uyumak istiyor diye düşündüm hep. Ama nasıl uyuyacağını bilemiyor. Bende nasıl uyutacağımı bilemiyorum.
E

Esin

8 Aralık 2025 17:09
Rutin oluşturmak istiyorum ve ağlamasın istiyorum ama günün sonunda hep saatlerce ağlayıp yorgun düşmeyle sonlanıyor.
Merve .

Merve ..

8 Aralık 2025 18:04
4aylık kızım bizdede aynı sorun var ağladığı zaman camsan baktırıyorum ilgisini dağıtıyorum sonra uyutuyorum yine ağlıyor piş piş yaparak gezdiriyorum bazen öyle uyuyor ama geçici bir dönem atak ayın da
E

Esin

8 Aralık 2025 18:16
Dediğiniz gibi uyutmayı unutturup tekrar denemek işe yarayabilir deneyeceğim
G

Gdkmc

8 Aralık 2025 18:21
4.ay atağı
E

Esin

8 Aralık 2025 18:25
Özgüvenimi düşüren bir atak bu. Nasıl uyutacağımı bilemez oldum.
G

Gdkmc

9 Aralık 2025 19:00
Kendiliğinden geçiyor biraz sabretmek lazım 🥹

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir