Gece Uykusu(gaz)
172 görüntüleme
B
Beyza E.
Premium Üye
1 Mayıs 2026 20:46
Bebeğim 46 günlük hergün sabah 4.30-5.00 gibi gaz sancısıyla uyanıyor. Neden olabilir ve bu durumu düzeltmenin bir yolu var mı
M
Mushviga M.
1 Mayıs 2026 20:53
Canım sabırlı ol ve her emzirme sonrası mutlaka gazını çıkar.Gaz damlası ver,(doktoruna sor tabiki) hepimiz geçtik o,yollardan.Zamanla azalacak.

Göktenur B.
1 Mayıs 2026 20:53
Çok normal bu durum olabildiğince emdikten sonra gazını çıkarmaya çalışın benim bebeğim de yenidoğdu dönemde çok gazlıydı bı kaç kere doktor lavman yaptırdı gaz ilacı ve probiyotik kullandık bol bol karın masajı yaptım ama 4. Aydan sonra hiç sıkıntımız kalmadı bıraktık ilaçlari da

Göktenur B.
1 Mayıs 2026 20:55
Geceleri sürekli uyku halindeler emip hiç uyanmadiklari için sabaha kadar gaz sıkıştırıp o saate uyandırıyor olabilir benim bebeğim öyleydi
B
Beyza E.
Premium Üye
1 Mayıs 2026 20:59
Canım sabırlı ol ve her emzirme sonrası mutlaka gazını çıkar.Gaz damlası ver,(doktoruna sor tabiki) hepimiz geçtik o,yollardan.Zamanla azalacak.
B
Beyza E.
Premium Üye
1 Mayıs 2026 20:59
Çok normal bu durum olabildiğince emdikten sonra gazını çıkarmaya çalışın benim bebeğim de yenidoğdu dönemde çok gazlıydı bı kaç kere doktor lavman yaptırdı gaz ilacı ve probiyotik kullandık bol bol karın masajı yaptım ama 4. Aydan sonra hiç sıkıntımız kalmadı bıraktık ilaçlari da

Göktenur B.
1 Mayıs 2026 21:05
Geçer merak etmeyin çok normal daha yeni alışıyorlar vücutları daha düzene oturmadı iki oğlumda da aynı şeyi yaşadım ikisinde de altı aylık olmadan geçti gaz damlasının yanında probiyotik kullanabilirsiniz bağırsaklara iyi geliyor birde mutlaka gazı çıkarın doktor öyle söylemişti her türlü hava yutar gazı çıkarmak lazım demişti birde sıvazlamak yerine aşağıdan yukarıya doğru hafif pat pat yapın benim bebeğim öyle çıkarırdi bol bolda karın masajı yapın
E
Esra D.
1 Mayıs 2026 21:07

Sibel Y.
1 Mayıs 2026 21:12
Beslerken uyursa sakın yatağa o şekilde bırakmayın geçici bir süreç beim bebeğimde akşam beş yedi arası çok hırçın aglardı tamamen gaz sıkıntısıydı birde doyduğundan emin olun çişli bez sayısını takip edin üç sorun yaşıyorlar bu süreçte açlık gaz uyku başka bir problem yok gazını almadan yatırmayın sonrası aşırı huzursuzluk ve o gaz çıkana kadar kızarıp ıkınma ile geçiyor
B
Beyza E.
Premium Üye
1 Mayıs 2026 21:12
Geçer merak etmeyin çok normal daha yeni alışıyorlar vücutları daha düzene oturmadı iki oğlumda da aynı şeyi yaşadım ikisinde de altı aylık olmadan geçti gaz damlasının yanında probiyotik kullanabilirsiniz bağırsaklara iyi geliyor birde mutlaka gazı çıkarın doktor öyle söylemişti her türlü hava yutar gazı çıkarmak lazım demişti birde sıvazlamak yerine aşağıdan yukarıya doğru hafif pat pat yapın benim bebeğim öyle çıkarırdi bol bolda karın masajı yapın
M
Mushviga M.
1 Mayıs 2026 21:13
Evet kullandık bizde. gaz sancısıyla beraber kakasını yapıyor sonra altını açtık falan derken tekrar uykuya dönmesi zor oluyor maalesef. İnşallah azalacaktır
B
Beyza E.
Premium Üye
1 Mayıs 2026 21:13
Bana doktor relactaz damla verdi, onu kullandıktan sonra sanki kaka yapmamaya başladı 3 gün oldu, 37 günlük bebeğim, gaz da sıkıştırıyor, kendi kendine çıkarıyor ama ben gaz masajı yapınca pek çıkarmıyor anlamadım
B
Beyza E.
Premium Üye
1 Mayıs 2026 21:14
Beslerken uyursa sakın yatağa o şekilde bırakmayın geçici bir süreç beim bebeğimde akşam beş yedi arası çok hırçın aglardı tamamen gaz sıkıntısıydı birde doyduğundan emin olun çişli bez sayısını takip edin üç sorun yaşıyorlar bu süreçte açlık gaz uyku başka bir problem yok gazını almadan yatırmayın sonrası aşırı huzursuzluk ve o gaz çıkana kadar kızarıp ıkınma ile geçiyor
B
Beyza E.
Premium Üye
1 Mayıs 2026 21:15
Evet canım ama daha 46 günlük,hemen uyur zaten.Uyuyan bebekler altını anca uyanıkken kirletir.O,yüzden gece emzirdiğiniz zaman önce gazını çıkarın,ev sıcaksa oda gaz yapar.
E
Esra D.
1 Mayıs 2026 21:35
Çıkarıyoruz genelde aslında ama derin uykuya geçerse çıkarmıyo gaz. Bazen de uyuyor gaz çıkarınca uyanıyor daha uyumuyor falan değişik bir döngü

Sibel Y.
1 Mayıs 2026 22:45
Çıkarıyoruz genelde aslında ama derin uykuya geçerse çıkarmıyo gaz. Bazen de uyuyor gaz çıkarınca uyanıyor daha uyumuyor falan değişik bir döngü
Yükleniyor...