Gece Uykusu(gaz)

172 görüntüleme
B

Beyza E.

Premium Üye
1 Mayıs 2026 20:46
Bebeğim 46 günlük hergün sabah 4.30-5.00 gibi gaz sancısıyla uyanıyor. Neden olabilir ve bu durumu düzeltmenin bir yolu var mı
M

Mushviga M.

1 Mayıs 2026 20:53
Canım sabırlı ol ve her emzirme sonrası mutlaka gazını çıkar.Gaz damlası ver,(doktoruna sor tabiki) hepimiz geçtik o,yollardan.Zamanla azalacak.
Göktenur B.

Göktenur B.

1 Mayıs 2026 20:53
Çok normal bu durum olabildiğince emdikten sonra gazını çıkarmaya çalışın benim bebeğim de yenidoğdu dönemde çok gazlıydı bı kaç kere doktor lavman yaptırdı gaz ilacı ve probiyotik kullandık bol bol karın masajı yaptım ama 4. Aydan sonra hiç sıkıntımız kalmadı bıraktık ilaçlari da
Göktenur B.

Göktenur B.

1 Mayıs 2026 20:55
Geceleri sürekli uyku halindeler emip hiç uyanmadiklari için sabaha kadar gaz sıkıştırıp o saate uyandırıyor olabilir benim bebeğim öyleydi
B

Beyza E.

Premium Üye
1 Mayıs 2026 20:59
Mushviga Mammadsalahova
Canım sabırlı ol ve her emzirme sonrası mutlaka gazını çıkar.Gaz damlası ver,(doktoruna sor tabiki) hepimiz geçtik o,yollardan.Zamanla azalacak.
Evet kullandık bizde. gaz sancısıyla beraber kakasını yapıyor sonra altını açtık falan derken tekrar uykuya dönmesi zor oluyor maalesef. İnşallah azalacaktır
B

Beyza E.

Premium Üye
1 Mayıs 2026 20:59
Göktenur Bektaş
Çok normal bu durum olabildiğince emdikten sonra gazını çıkarmaya çalışın benim bebeğim de yenidoğdu dönemde çok gazlıydı bı kaç kere doktor lavman yaptırdı gaz ilacı ve probiyotik kullandık bol bol karın masajı yaptım ama 4. Aydan sonra hiç sıkıntımız kalmadı bıraktık ilaçlari da
Yaa inşallah bizim de geçer kendisi de yoruluyor çünkü.
Göktenur B.

Göktenur B.

1 Mayıs 2026 21:05
Geçer merak etmeyin çok normal daha yeni alışıyorlar vücutları daha düzene oturmadı iki oğlumda da aynı şeyi yaşadım ikisinde de altı aylık olmadan geçti gaz damlasının yanında probiyotik kullanabilirsiniz bağırsaklara iyi geliyor birde mutlaka gazı çıkarın doktor öyle söylemişti her türlü hava yutar gazı çıkarmak lazım demişti birde sıvazlamak yerine aşağıdan yukarıya doğru hafif pat pat yapın benim bebeğim öyle çıkarırdi bol bolda karın masajı yapın
E

Esra D.

1 Mayıs 2026 21:07
Mushviga Mammadsalahova
Bana doktor relactaz damla verdi, onu kullandıktan sonra sanki kaka yapmamaya başladı 3 gün oldu, 37 günlük bebeğim, gaz da sıkıştırıyor, kendi kendine çıkarıyor ama ben gaz masajı yapınca pek çıkarmıyor anlamadım
Sibel Y.

Sibel Y.

1 Mayıs 2026 21:12
Beslerken uyursa sakın yatağa o şekilde bırakmayın geçici bir süreç beim bebeğimde akşam beş yedi arası çok hırçın aglardı tamamen gaz sıkıntısıydı birde doyduğundan emin olun çişli bez sayısını takip edin üç sorun yaşıyorlar bu süreçte açlık gaz uyku başka bir problem yok gazını almadan yatırmayın sonrası aşırı huzursuzluk ve o gaz çıkana kadar kızarıp ıkınma ile geçiyor
B

Beyza E.

Premium Üye
1 Mayıs 2026 21:12
Göktenur Bektaş
Geçer merak etmeyin çok normal daha yeni alışıyorlar vücutları daha düzene oturmadı iki oğlumda da aynı şeyi yaşadım ikisinde de altı aylık olmadan geçti gaz damlasının yanında probiyotik kullanabilirsiniz bağırsaklara iyi geliyor birde mutlaka gazı çıkarın doktor öyle söylemişti her türlü hava yutar gazı çıkarmak lazım demişti birde sıvazlamak yerine aşağıdan yukarıya doğru hafif pat pat yapın benim bebeğim öyle çıkarırdi bol bolda karın masajı yapın
Bizde kullanıyoruz probiyotik. Gazı da her seferinde çıkarmaya çalışıyoruz aslında ama bu sabah 4.30-5 ıkınmaları azalmadı henüz.
M

Mushviga M.

1 Mayıs 2026 21:13
Beyza Eroğlu
Evet kullandık bizde. gaz sancısıyla beraber kakasını yapıyor sonra altını açtık falan derken tekrar uykuya dönmesi zor oluyor maalesef. İnşallah azalacaktır
Evet canım ama daha 46 günlük,hemen uyur zaten.Uyuyan bebekler altını anca uyanıkken kirletir.O,yüzden gece emzirdiğiniz zaman önce gazını çıkarın,ev sıcaksa oda gaz yapar.
B

Beyza E.

Premium Üye
1 Mayıs 2026 21:13
Esra Demirel
Bana doktor relactaz damla verdi, onu kullandıktan sonra sanki kaka yapmamaya başladı 3 gün oldu, 37 günlük bebeğim, gaz da sıkıştırıyor, kendi kendine çıkarıyor ama ben gaz masajı yapınca pek çıkarmıyor anlamadım
Relactaz gaz damlası değil diye biliyorum. Laktoz intoleransı için kullanılan bi damla. Biz onunla beraber ayrıyetten gaz damlası kullanıyoduk
B

Beyza E.

Premium Üye
1 Mayıs 2026 21:14
Sibel Yılmazer
Beslerken uyursa sakın yatağa o şekilde bırakmayın geçici bir süreç beim bebeğimde akşam beş yedi arası çok hırçın aglardı tamamen gaz sıkıntısıydı birde doyduğundan emin olun çişli bez sayısını takip edin üç sorun yaşıyorlar bu süreçte açlık gaz uyku başka bir problem yok gazını almadan yatırmayın sonrası aşırı huzursuzluk ve o gaz çıkana kadar kızarıp ıkınma ile geçiyor
Çıkarıyoruz genelde aslında ama derin uykuya geçerse çıkarmıyo gaz. Bazen de uyuyor gaz çıkarınca uyanıyor daha uyumuyor falan değişik bir döngü
B

Beyza E.

Premium Üye
1 Mayıs 2026 21:15
Mushviga Mammadsalahova
Evet canım ama daha 46 günlük,hemen uyur zaten.Uyuyan bebekler altını anca uyanıkken kirletir.O,yüzden gece emzirdiğiniz zaman önce gazını çıkarın,ev sıcaksa oda gaz yapar.
Ayy keşke hemen uyusa bazen öyle bir uyumuyorki 6-7 saat yirmi dakika uykuyla duruyor 😂😂
E

Esra D.

1 Mayıs 2026 21:35
Beyza Eroğlu
Çıkarıyoruz genelde aslında ama derin uykuya geçerse çıkarmıyo gaz. Bazen de uyuyor gaz çıkarınca uyanıyor daha uyumuyor falan değişik bir döngü
Bazen emerken gaz çıkarıyor, sonra çıkarmıyor, bazen emdikten sonra çıkarmaya çalışıyorum 10-15 dk bekliyorum çıkmıyor falan gerçekten çok değişik bir döngü
Sibel Y.

Sibel Y.

1 Mayıs 2026 22:45
Beyza Eroğlu
dördüncü aya doğru düzenleri oturuyor o zamana kada sabırlı olun dediğim gibi geçici bir süreç birde bu bebeklere ne yaparsak yapalım çıkmıyor zaten o gaz😂
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir