Gece Uykusu ve Saat Bası Uyanma
152 görüntüleme
S
Sevvakk
23 Şubat 2026 06:59
Oglum 10 aylık emziriyorum emzik vs almıyor ve geceleri cok sık saat bası uyanıyo. Memede uyuyo sallanmadan tam uykuya dalmıyor ve bunu gece 10 defa tekrarlıyo. Ağrısı yok diş dönemi değil karnı tok ama ne varsa saat bası ayakta. İnanın bıktım uyuyamamaktan. 10 gün oldh odasını ayıralı acaba ondan kaynakımı bilmiyorum neler yapabilirim kendimi cokk çaresiz hissediyorum 😫
M
Mushviga M.
23 Şubat 2026 08:10
Çok geçmiş olsun inşallah. Benimki daha iki aylık on aylık erken değil mi odasını ayırmak için acaba? Ben de yeni anneyim sadece öğrenmek için sordum. Sakın yanlış anlamayın
S
Sevvakk
23 Şubat 2026 09:10
Çok geçmiş olsun inşallah. Benimki daha iki aylık on aylık erken değil mi odasını ayırmak için acaba? Ben de yeni anneyim sadece öğrenmek için sordum. Sakın yanlış anlamayın
E
Esra A. ..
23 Şubat 2026 09:36
10 ay çok erken bence yaa .. ilk bebeğimi de ayırmadım o aylarda şimdi ikinci bebeğim 5 aylık .. park beşik alın düşmez onlar bu yönden kullanışlı oluyor yada bebeğinizle yer yatağı yapın bildiğiniz..Çünkü zaten 6 -7 aydan sonra ayrılık kaygısı başlıyor bebeklerde ve bebeğiniz hisseder yani bu durumu çünkü çok küçük henüz.
S
Sevvakk
23 Şubat 2026 10:18
10 ay çok erken bence yaa .. ilk bebeğimi de ayırmadım o aylarda şimdi ikinci bebeğim 5 aylık .. park beşik alın düşmez onlar bu yönden kullanışlı oluyor yada bebeğinizle yer yatağı yapın bildiğiniz..Çünkü zaten 6 -7 aydan sonra ayrılık kaygısı başlıyor bebeklerde ve bebeğiniz hisseder yani bu durumu çünkü çok küçük henüz.
S
Sevvakk
23 Şubat 2026 10:21
E
Esra A. ..
23 Şubat 2026 10:31
yatagımız park beşikti atlıyo içinden
S
Sema D.
23 Şubat 2026 10:36
Bende ayırdım odasını ayrılık kaygısı olmadan denemek istedim 6 aylıktı ama olmadı hep uyanıyordu şimdi tekrar aynı odaya geri döndük 7,5 aylık biraz daha bekleyeceğim.
M
Mushviga M.
23 Şubat 2026 10:51
kücük besiğimiz vardj ondan atlamaya basladı benim yanımda yanımda yataktan düştü bizde odasına koymaya başladık ama cogu zaman alıp benim yatagıma geçiyoruz yinede sürekli uyanıyo
S
Sevvakk
23 Şubat 2026 11:02
İki katman şeklinde değil mi beşiğiniz ?yani altta oyun alanı yapacağınız bir yer oluyor normalde ..üst kısım yüksek olur onu kaldırın ben öyle yapmıştım hem kendisi girip çıkıyordu oynuyordu hem uyuyordu rahat oluyordu
S
Sevvakk
23 Şubat 2026 11:03
Canım benim ya,kıyamam.Belkide anne kokusunu özlüyor
S
Sevvakk
23 Şubat 2026 11:03
Bende ayırdım odasını ayrılık kaygısı olmadan denemek istedim 6 aylıktı ama olmadı hep uyanıyordu şimdi tekrar aynı odaya geri döndük 7,5 aylık biraz daha bekleyeceğim.
E
Esra A. ..
23 Şubat 2026 11:04
En kısa zamanda sorununuz çözülür inşallah 🙏..Annelik başlı başına yoruyor insanı ama geçicek bu günler diyerek motive oluyoruz hepimiz inanın