Gece Uykusu ve Gaz

78 görüntüleme
A

Arzu Y. ..

18 Ağustos 2025 19:12
Bebeğim 13 aylık gece 8 ila 9 arası gece uykusuna geçiyoruz sabahda 6ila 7 arası güne başlıyoruz bebeğim çok gazlı bir bebekdi koliğe yakındı gece uykusunda 3 4 kadar gece çok güzel uyuyor gece beslenmesine devam ediyorum buarada mama içiyor ama 3 4 den sonra husursuzlanmaya başlıyor gaz sancısı vuruyor bazen çığlık çılığa ağlıyor buarada sabah erkenden uyandığımızda kakasını yapmış olur genelde bu durum gaz sancısı olması normel mi erkenden kakasını yaptığı için mi oluyor acaba
B

Burcusss

18 Ağustos 2025 19:23
Benimkide 7 aylık 4 gecedir böyle kolik bi bebek değildi ama anlamadım gitti. Şimdi ana kucağına koydum öyle uyuttum havlu ısıtıp sarıp sarmaladım ana kucağında uyuyor öyle umarım gece uyanmaz 🥹 istersen sende bi dene gaza iyi gelir
G

Gükten K.

18 Ağustos 2025 19:26
Gece kaç kere kalkıyor acaba ? Gündüz kaç saat uyuyor. Benimki de bir yaşında ancak ben çok kalkmasından muzdaribim ne yazık ki.5/6 defa kesin kalkıyoruz
M

Medine S.

18 Ağustos 2025 19:55
Benim oğlum da 13 aylık gece sürekli uyanıyor ve hep meme önünde uyuyor var mı önerileriniz 🥹
A

Arzu Y. ..

18 Ağustos 2025 19:57
Teşekkür ederim öneriniz için burcu hanım denerim karnına masaj yapıyorum eğer gazını çıkarırsa rahatlıyor çıkarmazsa huzursuzluk devam ediyor nasıl çözebilirim işte bu problemi kalıcı olarak yada normel mi olması
B

Bahar K.

18 Ağustos 2025 20:00
Gaz sancısının o yaşa kdar kalmaması gerekiyor. Bir doktor görse iyi ölür aslında
A

Arzu Y. ..

18 Ağustos 2025 20:05
Gündüz 2 uyku yapıyoruz yaklaşık 2 yada 3 saat gece de mamasını içermezsem acıkırsa uyanıyor ama tekrar uykuya geçiyor uzun süren uyanıklık olmuyor yine 2 3 defa kalkardır sürekli uyanması açlık odanın sıcaklığı veya destekli uykudan kaynaklı olabilir eğer başka problemi yoksa diye biliyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir