Gece Uykusu Sorunu
64 görüntüleme
G
Gamze ..
31 Mart 2026 23:51
Merhabalr bebegım 9 aylık 7. Ayından itibaren gece uyku duzenımız cok kotu gun gectıkce daha da kotuye gıdıyor 2 tane alttan diş cıkardı zaten ne olduysa dişten sonra oldu huyu suyu değişti .gündüz uykularında asırı sorun yasamıyorum aksamda 9-9:30 gıbı gece uykusuna gecıyor gece 12 ye kadr ıyı gıdıyo ara ara uyanıp gerı yatıyo fakat 12 den sonra ben yanına gelınce sabaha kadr ne kadr uyandığımı hesaplıyamıyorum bıle ve sureklı üstümde yatmak ıstıyo abartısız üstümde yatıyo yanına uzanıp sarılmak ıstıyorum sakınlestırmeye calısıyorum ama ısrarla kucagına al ustunde yatıcam dıyo malesef gece oldugu ıcın uyku sersemı kucagımda uyuyakalıyo aslında 7. Ayına kadr kendı yatagında yatıyodu ama bu diş muhabbettınden sonra yanıma almak zorunda kaldım besıgıne koyunca çığlık çığlığa ağlıyo 5 gun direndim dedım ağlasada alısıcak ama yok dayanamadım artk yanıma aldım ama yanımdanda ayırmak ıstıyorum artk üstümde yatıyo yanımda yatmakta tatmin etmiyo cocugumu nasıl yol izliycem aynı durumu yasıyanlar var mı ne yapabılırım artk uykusuzluk cok yoruyo benı

Latife K.
1 Nisan 2026 01:12
Bende bu aylarda böyleydim. Hatta çözememiştim. Üstümde emiyordu. Ve yana aldığım an uyanıyordu. Ama şuan geçti. Ben seye bağlamıştım diş dönemi olduğu için sanırım ağrısı çok fazlaydı ve yana yatırdıkça daha çok ağrı yaptı o yüzden ağzında memeyle uyumak onu rahatlattığı için o şekilde yatmak istedi. Suan öyle bir şeyimiz yok mesela. Bir de ayrılık kaygısı falan diyorlar ya bu dönem için. Gündüz falan az emdiğinde gece acısı çıkıyordu sanırım daha çok emmek istiyordu. Aklıma bu iki sebep geldi sadece
G
Gamze ..
1 Nisan 2026 05:20
Bende bu aylarda böyleydim. Hatta çözememiştim. Üstümde emiyordu. Ve yana aldığım an uyanıyordu. Ama şuan geçti. Ben seye bağlamıştım diş dönemi olduğu için sanırım ağrısı çok fazlaydı ve yana yatırdıkça daha çok ağrı yaptı o yüzden ağzında memeyle uyumak onu rahatlattığı için o şekilde yatmak istedi. Suan öyle bir şeyimiz yok mesela. Bir de ayrılık kaygısı falan diyorlar ya bu dönem için. Gündüz falan az emdiğinde gece acısı çıkıyordu sanırım daha çok emmek istiyordu. Aklıma bu iki sebep geldi sadece