Gece Uykusu Hareketliliği
119 görüntüleme
H
Hüsna Ç.
9 Mart 2026 00:54
Merhabalar 10 aylık bebeğim birkaç haftadır geceleri uyurken aşırı hareket ediyor. Yarı uyur vaziyette yatakta kendini sürekli bir tarafa atıyor ve durmaksızın pozisyonunu değiştiriyor sürekli. Hal böyle olunca bende hiç uyuyamıyorum onun için ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim :(
M
Merve
9 Mart 2026 01:02
Benim bebeğim 8 aylik ve biz 3 aydır böyleyiz. Çözemedim ne ona ne bana uyku yok
H
Hüsna Ç.
9 Mart 2026 01:23
Benim bebeğim 8 aylik ve biz 3 aydır böyleyiz. Çözemedim ne ona ne bana uyku yok
Ö
Özge T.
9 Mart 2026 01:32
Genelde dişten doluyor doğru pozisyon arıyorlarmış yatmadan karanfil kürüyle diş etlerine güzell masaj yapıp deneyin bir de
Ö
Özge A.
9 Mart 2026 04:28
Benimde bebepim 10 aylık aynı saat suan 4.28 5 kere uyandık uzun uzun sallıyorumda hala uyumadım
M
Mahru
9 Mart 2026 06:20
Benim bebeğim 19 aylık. Ve sizin yaşadığınız şeyleri ben de yaşıyordum Tetagil öneriyorum rahatlıkla kullana bilirsiniz. Eyer o da rahatlatmıyorsa yatış pozisyonuna göre dikkatlice incelerseniz belki de burun tıkanıklığı ola bilir,oda nemliyinin 60 olmasına dikkat ediniz. Benim oğlum da geceleri çok pozisyon deyiştiriyor ama burun tıkanıklığı yüzünden oluyor daha çok.
H
Hüsna Ç.
9 Mart 2026 15:38
Benim bebeğim 19 aylık. Ve sizin yaşadığınız şeyleri ben de yaşıyordum Tetagil öneriyorum rahatlıkla kullana bilirsiniz. Eyer o da rahatlatmıyorsa yatış pozisyonuna göre dikkatlice incelerseniz belki de burun tıkanıklığı ola bilir,oda nemliyinin 60 olmasına dikkat ediniz. Benim oğlum da geceleri çok pozisyon deyiştiriyor ama burun tıkanıklığı yüzünden oluyor daha çok.