Gece Uykusu Çok Huzursuz
159 görüntüleme
P
Papatya T.
12 Mart 2026 12:25
4 aylık bebeğim bir kaç gündür 8- 9 gibi gece uykusuna yatırıyorum 11 gibi kalkıyor emzirip tekrar uyutuyorum sonra gece 1 gibi tekrar kalkıyor çok huzursuzlanıyor ara ara ağlıyor gazını çıkarınca rahatlama olmuyor doğru düzgün emmiyor ara ara uyanıp tekrar huzursuz devam ediyor sabaha kadar böyleyiz sabah olunca normal rutine dönüyor keyfi yerine geliyor uykuları normale dönüyor bu neden olabilir çok mu erken uyutuyorum birde sabahki kakası ishal gibiydi fazla suluydu
Ö
Özge İ.
Premium Üye
12 Mart 2026 12:51
Hoşgeldin 4. Ay atağı diyebiliriz. 5 aylık olduk bizim hala devam ediyor ayrılık kaygısı yaşıyor dedi doktorumuz ama bilemiyorum tabi uyku bence normal benim bebeğim 19:30 da uyuyor
B
Begüm A.
12 Mart 2026 12:57
Merhaba biz de 5 aylık olduk 8 de yatırıyorum bence geç değil olması gereken saat 8 de huysuzşanmaya başlıypr uyumak için çünkü 1 saat sonra uyanıyor sallıyorum ya da pış pış yapınca uyuyor sonra bazen 12 de uyanıyor doyurunca uyuyor 3 e 4 e kadar tekrar yatıyor sabah 6 7 gibi uyanıyor aslında daha düzenliydi ataktan kalma şeyler devam ediyor hala aynı huysuzluk ara ara oluyor bağırış çağırış ben normal bakıyorum her şeyi keşif çağında oldukları için
P
Papatya T.
12 Mart 2026 13:02
4. Ay atağı dedikleri bu o zaman ya kendi yatağında hiç uyumuyor geceleri yanıma alıyorum öyle biraz uyuyor
Ö
Özge T.
12 Mart 2026 13:22
2 saatte bir uyanması çok normal, gündüz de iyiymiş zaten atak zamanları malesef bi haller oluyor ben de yanımda yatırıyordum
B
Begüm A.
12 Mart 2026 13:40
Ben yanımda yatırmayı sakınca olarak görmüyorum açıkçası bu zamanlarını özleyeceğiz çünkü zamanı gelince hiç yatamayacak yanımızda daha huzurlu olduğunu hissediyorum yanımda olunca özellikle atak haftalarında
P
Papatya T.
12 Mart 2026 14:41
Evet bende öyle yanımda daha çok sakinleşiyor gibi ağlamaları falan azalıyor 4. Aydan başka atak ayı varmı ne zaman bitiyor bu atak ayları ya 🤦♀️☺️
B
Begüm A.
12 Mart 2026 15:55
Atak bitiyor diş başlıyor maalesef 🫠bize gün yüzü yok sadece bebişlerin gülen yüzü var o da yetiyor napalım 🤷♀️
Yükleniyor...