Gece Uykusu Acil Destek

105 görüntüleme
H

Hatice K.

31 Aralık 2025 08:40
Birkaç gecedir uyku problemi yaşıyoruz.5 ay 24 günlük. Akşam yatıyorum yattıktan 1 saat sonra bağırmakla ağlamak karışımı gözleri kapalı şekilde uyanıyor tekrar sallıyorum geri uyuyor ama bu gece boyu devam ediyorum 1 saate 1 aynı serüveni yaşıyoruz bazen emmek istiyor süt içtikten sonra uyuyor. Örneğin 10:35de yattı 11;35te dediğim şekilde uyanıyor ve bu bu şekilde gece boyu devam ediyor. Neden olur ? Ne yapmalıyım?
G

Gülcan Ş.

31 Aralık 2025 09:33
Burun tıkalı olabilir diş olabilir odanın sıcaklığı yada üstünde çok fazla kıyafet olması bende aynı sorunu yaşadım sonra burnunu temızledım rahatladı bir müddet aynı sorun oldu baktım diş çıkıyor
B

Burcu ..

31 Aralık 2025 10:00
@haticekormaz bizde suan aynı şeyi yaşıyoruz 1 saat ara bazen yarım saat altı temiz burnu uyumadan temizliyorum aç değil ama aynı salyası da çok dudakları büzüyor diş etleri baya kabarmış bakalım sonuç nasıl olacak
H

Hatice K.

31 Aralık 2025 11:36
Diş etleri sertleşti bayağı zaten ama bilmiyorum yani nolcak böyle
A

Aslı S. ..

31 Aralık 2025 20:52
Muhtemelen diştir doktorunuzla görüşün jeller oluyor uyumadan o jelle masaj yapın diş etlerine

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir