Gece Uykusu

152 görüntüleme
N

Nebihe B. ..

2 Mayıs 2026 02:13
merhaba benim kızım 14 aylık son 1 aydır tek uyku yapıyo ama uykuya geçişi çok zor oluyor gece saat 9 buçuk 10 gibi uyutuyorum ama saat 1 gibi uyanıyor uykusunu almış gibi saatlerce uyumuyor geç uyuduğumuz için sabah çok geç uyanıyoruz ve kısır döngü gibi bir aydır böyle ve ne yapsam uykusunu düzene sokamiyorum bi çözüm önerin bana varmi bizim gibi olan tecrübeli anneler
G

Gülşah Ö.

2 Mayıs 2026 04:29
Bizde aynen böyleyiz çözümü olan varsa gelsin ama zor bi süreç
E

Esra G.

2 Mayıs 2026 07:38
Bizim de bu şekilde ilerliyordu sonra birkaç gün çok zor olsa da 7 de uyandırdım günü baya mızmız geçirdi ama daha iyi oldu sonra düzeldi, tek uyku yaptığı kaç saat sürüyor o da önemli, çünkü zaten geç kalktığı için 9da uyumak erken geliyor olabilir
C

Candan M.

2 Mayıs 2026 07:48
Tek uyku düzenine geçti ise sabah 07.00- 07.30 gibi uyansa iyi plur öğlen 12 00 14.00 arası iki saat uyusa iyi olur 20.00 20.30 gibi gece uykusuna geçmeli uyanıklık süresi fazla olunca uykuya direnç olabilir. Geceleri uyanınca ışık açmadan loş ortamda durun odadan çıkarmayın uyku vakti diye anlatın aksi taktirde alışır
Emel C.

Emel C.

2 Mayıs 2026 08:59
Uyku takibi uygulamasını kullandım ben çok faydasını gördüm sabah kalkması ve uyuması gereken saatleri size bildiriyor bence denemelisiniz ismi uyudu uygulamanin ücretsiz kısmını kullanıyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir