Gece Uykusu
106 görüntüleme
Z
Zeliha Y.
17 Nisan 2026 01:40
Gece her 2 saatte bir uyaniyor 7 aylik son 10 gundur boyle her seferinde emmek istiyor buna bir cozum bulmak istiyorum cok zorlaniyorum
M
Meryem B.
17 Nisan 2026 01:55
Muhtemelen diş sancısı çekiyordur ondan ötürü sık uyandığını düşünüyorum. Yoksa bu dönemdeki bir bebek gece 2 saat aralıkla beslenme ihtiyacı hissetmez. Ancak sancısından ötürü uyanıp manayla sakinleşmeye çalışmak istiyor olabilir. Ağrı kesici jel vs kullanmayı deneyin
Z
Zeliha Y.
17 Nisan 2026 02:12
Muhtemelen diş sancısı çekiyordur ondan ötürü sık uyandığını düşünüyorum. Yoksa bu dönemdeki bir bebek gece 2 saat aralıkla beslenme ihtiyacı hissetmez. Ancak sancısından ötürü uyanıp manayla sakinleşmeye çalışmak istiyor olabilir. Ağrı kesici jel vs kullanmayı deneyin
M
Meryem B.
17 Nisan 2026 02:40
Kesinlikle geçici içiniz rahat olsun🥰
Z
Zeliha Y.
17 Nisan 2026 02:49
Kesinlikle geçici içiniz rahat olsun🥰
M
Meryem B.
17 Nisan 2026 08:19
Diş sancısı ateş yapmaz, en fazla 37 derece olur o da her zaman herkeste olmaz. Benim oğlumda hiç olmadı mesela. İshal de zaman zaman yapabilir ama zaten diş henüz çıkmamış sizde anladığım kadarıyla, kemik hareketleri başlamış onun sancısını çekiyordur bebeğiniz
Z
Zeliha Y.
17 Nisan 2026 09:28
Diş sancısı ateş yapmaz, en fazla 37 derece olur o da her zaman herkeste olmaz. Benim oğlumda hiç olmadı mesela. İshal de zaman zaman yapabilir ama zaten diş henüz çıkmamış sizde anladığım kadarıyla, kemik hareketleri başlamış onun sancısını çekiyordur bebeğiniz
M
Meryem B.
17 Nisan 2026 10:50
Muhtemelen söylediğim şekildedir siz dişe dikkat edin
Yükleniyor...