Gece Uykusu

106 görüntüleme
Z

Zeliha Y.

17 Nisan 2026 01:40
Gece her 2 saatte bir uyaniyor 7 aylik son 10 gundur boyle her seferinde emmek istiyor buna bir cozum bulmak istiyorum cok zorlaniyorum
M

Meryem B.

17 Nisan 2026 01:55
Muhtemelen diş sancısı çekiyordur ondan ötürü sık uyandığını düşünüyorum. Yoksa bu dönemdeki bir bebek gece 2 saat aralıkla beslenme ihtiyacı hissetmez. Ancak sancısından ötürü uyanıp manayla sakinleşmeye çalışmak istiyor olabilir. Ağrı kesici jel vs kullanmayı deneyin
Z

Zeliha Y.

17 Nisan 2026 02:12
Meryem Balat
Muhtemelen diş sancısı çekiyordur ondan ötürü sık uyandığını düşünüyorum. Yoksa bu dönemdeki bir bebek gece 2 saat aralıkla beslenme ihtiyacı hissetmez. Ancak sancısından ötürü uyanıp manayla sakinleşmeye çalışmak istiyor olabilir. Ağrı kesici jel vs kullanmayı deneyin
Umarim oyledir ve gecicidir uyutamiyorum
M

Meryem B.

17 Nisan 2026 02:40
Kesinlikle geçici içiniz rahat olsun🥰
Z

Zeliha Y.

17 Nisan 2026 02:49
Meryem Balat
Kesinlikle geçici içiniz rahat olsun🥰
Dis sancisi ates ve ishal yapmaz mi
M

Meryem B.

17 Nisan 2026 08:19
Diş sancısı ateş yapmaz, en fazla 37 derece olur o da her zaman herkeste olmaz. Benim oğlumda hiç olmadı mesela. İshal de zaman zaman yapabilir ama zaten diş henüz çıkmamış sizde anladığım kadarıyla, kemik hareketleri başlamış onun sancısını çekiyordur bebeğiniz
Z

Zeliha Y.

17 Nisan 2026 09:28
Meryem Balat
Diş sancısı ateş yapmaz, en fazla 37 derece olur o da her zaman herkeste olmaz. Benim oğlumda hiç olmadı mesela. İshal de zaman zaman yapabilir ama zaten diş henüz çıkmamış sizde anladığım kadarıyla, kemik hareketleri başlamış onun sancısını çekiyordur bebeğiniz
Evet hic dis cikmadi daha
M

Meryem B.

17 Nisan 2026 10:50
Muhtemelen söylediğim şekildedir siz dişe dikkat edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir