Gece Uykusu

100 görüntüleme
S

Seda Ö.

28 Mart 2026 00:16
Bebeğimin kilosu az gece uyanmıyo şimdi saat 00.30 ya sabah 6 da uyanıyo gece 90 cc mama ve emdi öyle uyudu bu ona yeterli mi kilosu da az bence 5500 4 ay 1 haftalık bide hergün kesin kaka yapıyor
D

Duygu Ç.

28 Mart 2026 00:28
Kilosu persentil içinde bence ve bu ay da 6 7 saate kadar uyuyabilir demişti bize doktorumuz
S

Seda Ö.

28 Mart 2026 00:32
Sizinki kaç kilo kaç aylık
Aslı

Aslı

28 Mart 2026 00:49
Merhaba, bence uyandırmayın bırakın ne güzel uyusun :) alışkanlık yapar sonra Malesef bazı bebekler bünyesel olarak iştahsız oluyor ve kilo alamıyor benim bebeğim 5 aylık 5600 kilosu.Kilo alımı çok yavaş iştahı da pek yok Malesef bir dönem çok üzülüyordum ama alıştım şuan onu da zorlamıyorum
S

Seda Ö.

28 Mart 2026 00:52
Aslı
Merhaba, bence uyandırmayın bırakın ne güzel uyusun :) alışkanlık yapar sonra Malesef bazı bebekler bünyesel olarak iştahsız oluyor ve kilo alamıyor benim bebeğim 5 aylık 5600 kilosu.Kilo alımı çok yavaş iştahı da pek yok Malesef bir dönem çok üzülüyordum ama alıştım şuan onu da zorlamıyorum
Ya valaha tam uyanıyor 6.5 saat sonra ben oynaştıgını görünce direk alıp emziriyorum aç diye kafama takılıyo gercekten ne bileyim
Aslı

Aslı

28 Mart 2026 00:53
Seda Ölmez
Ya valaha tam uyanıyor 6.5 saat sonra ben oynaştıgını görünce direk alıp emziriyorum aç diye kafama takılıyo gercekten ne bileyim
Ne güzel şanslısınız uykuyu seven çocuk her anneye nasip olmaz :) herkesin bir sınavı oluyor işte.Doktorumuz bu konuda her zaman şunu der kilo alamaması ya da zayıf olması gelişiminin geri olması demek değil mutlu ise doyduğunu anlıyorsa yeterince besleniyorsa hiç canınızı sıkmayın diyor biz anne olarak endişeleniyoruz ama yapmamak lazım :)
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir