Gece Uykusu

163 görüntüleme
İ

İremnur G. Y.

Premium Üye
14 Mart 2026 14:27
Kızım 7 haftalık 1 hafta öncesine kadar gece 4 saat uyuyordu şuan 6-7 saat uyuyor beslenme için uyandırmalı mıyım güdüz uykuları kısaldı hem anne sütü hem mama alıyor
C

Ceren İ.

Premium Üye
14 Mart 2026 15:19
Bende aynı şeyi düşünüyordum sürekli bebek rahatsa ve keyfi yerindeyse uyur demişti doktorum eğer kendi uyanıyorsa bence uyandırmayın benim kızımda 10 haftalık ve bazen 8 9 saatte uyuyor Osman hoca da buna dair paylaşım yapmıştı youtubeden izleyebilirsiniz
İ

İremnur G. Y.

Premium Üye
14 Mart 2026 15:20
acıkan bebek uyandırır zaten ama bu seferde benim içim rahat etmiyor bilmiyorum
E

Esmanur A.

18 Mart 2026 12:12
Bebekleriniz nasıl o kadar uyanmadan uyuyor imreniyorum maşallah nazar değmesin benim bebeğim 2 aylık doğduğundan beri genelde yarım saatte bir uyanıyor emmese bile uyanıyor,yaptığınız özel bir şey var mı 2 ayda yoruldum gece uykularından artık
İ

İremnur G. Y.

Premium Üye
18 Mart 2026 12:18
Yatmadan önce burun temizliği yapıyorum elini ve yüzünü yıkıyorum pijamalarını giydiriyorum sütümü sağıp veriyorum ardına mama takviyesi doymazsa uykuya geçmesi biraz zor oluyor ama derin uykuya geçince yatıyor ama 4 saatte bir kaldırıyorum uykusunda beslenip geri yatıyor gündüzde uyumuyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir