Gece Uykusu
100 görüntüleme
P
Papatya T.
9 Mart 2026 22:48
Anne sütü alan 4 aylık bebek geceleri ne sıklıkla uyanır uyku eğitimi ne zaman verilir saat kaçta gece uykusuna yatırmak gerekir önerileriniz nelerdir
M
Mediha Ö.
9 Mart 2026 23:15
Ben oğluma 6 aylıkken uyku eğitimi aldırmak istedim 1 hafta dayanabildim ağlayarak uyuyordu ve çok mutsuzdu eğitim bu şekilde veriliyordu ben açıkçası önermiyorum bebeğe de kendinizede yazık etmeyin her bebeğin kendine göre ritmi var şurda en fazla 2 yaşa kadar sıkacaksınız dişinizi emin olun sizi çok iyi anlıyorum benim oğlum doğduğundan beri uyumuyor hala uyumuyor o kadar kitap okudum uykuyla alakalı ama işe yaramadı belki bende sorun vardır bilemiyorum ama eğer eğitim almak istiyorsanız osman hocanın tavsiye ettiği psikolog vardı sayfasındada mevcuttu orayla iletişime geçebilirsiniz
P
Papatya T.
9 Mart 2026 23:22
Teşekkür ederim benim bebeği ayakta sallamayla uyuyuyor oda artık zorlamaya başladı bel ağrısı vs başka ve dışarı çıktığımızdada uyumuyor ayağa alıştığı için bende başka yolllar aramaya başladım artık
E
Esraa
9 Mart 2026 23:43
Biz akşam 7 ile 8 arasında gece uykusuna geçiyoruz. Genelde gece 12ye kadar uyanmadan [uyuyor.Gündüz](uyuyor.Gündüz) genelde 4 uyku yapıyor bazen kısa bazen daha [uzun.Uyku](uzun.Uyku) eğitimi almadım ama bebeğimi takip ediyorum şöyle uyanıklık saatini geçirmemeye calisiyorum birde zorlamamaya özen [gösteriyorum.Uyutmaya](gösteriyorum.Uyutmaya) götürdüm ağladı mesela hemen kaldırıyorum biraz yatakta oyaliyorum sakinleşiyor 15 dk sonra tekrar deniyorum mesela yani uyku zorla yaptırıldıginda bebekler daha fazla direniyor bence
Yükleniyor...