Gece Uykusu

100 görüntüleme
P

Papatya T.

9 Mart 2026 22:48
Anne sütü alan 4 aylık bebek geceleri ne sıklıkla uyanır uyku eğitimi ne zaman verilir saat kaçta gece uykusuna yatırmak gerekir önerileriniz nelerdir
M

Mediha Ö.

9 Mart 2026 23:15
Ben oğluma 6 aylıkken uyku eğitimi aldırmak istedim 1 hafta dayanabildim ağlayarak uyuyordu ve çok mutsuzdu eğitim bu şekilde veriliyordu ben açıkçası önermiyorum bebeğe de kendinizede yazık etmeyin her bebeğin kendine göre ritmi var şurda en fazla 2 yaşa kadar sıkacaksınız dişinizi emin olun sizi çok iyi anlıyorum benim oğlum doğduğundan beri uyumuyor hala uyumuyor o kadar kitap okudum uykuyla alakalı ama işe yaramadı belki bende sorun vardır bilemiyorum ama eğer eğitim almak istiyorsanız osman hocanın tavsiye ettiği psikolog vardı sayfasındada mevcuttu orayla iletişime geçebilirsiniz
P

Papatya T.

9 Mart 2026 23:22
Teşekkür ederim benim bebeği ayakta sallamayla uyuyuyor oda artık zorlamaya başladı bel ağrısı vs başka ve dışarı çıktığımızdada uyumuyor ayağa alıştığı için bende başka yolllar aramaya başladım artık
E

Esraa

9 Mart 2026 23:43
Biz akşam 7 ile 8 arasında gece uykusuna geçiyoruz. Genelde gece 12ye kadar uyanmadan [uyuyor.Gündüz](uyuyor.Gündüz) genelde 4 uyku yapıyor bazen kısa bazen daha [uzun.Uyku](uzun.Uyku) eğitimi almadım ama bebeğimi takip ediyorum şöyle uyanıklık saatini geçirmemeye calisiyorum birde zorlamamaya özen [gösteriyorum.Uyutmaya](gösteriyorum.Uyutmaya) götürdüm ağladı mesela hemen kaldırıyorum biraz yatakta oyaliyorum sakinleşiyor 15 dk sonra tekrar deniyorum mesela yani uyku zorla yaptırıldıginda bebekler daha fazla direniyor bence
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir