Gece Uykusu
146 görüntüleme
M
Mügem
26 Şubat 2026 22:35
bebeğim 9 aylık gündüz hiç bişeyi yokken gece uykuya geçtiğinde sürekli inliyor ağlıyor diş patlamış az bişey gözüküyor. Sebebi diş ağrısı olabilir mi? Parol kullandım bi gece rahat uyudu ama her gece vermek istemiyorum. Vermeli miyim

Yeter O. ..
26 Şubat 2026 22:36
Çok ağrıyorsa verin müge hanım ben veriyorum en azından rahat uyuyor biraz ağrısız onlar daha küçük diş ağrısı zor
M
Mügem
26 Şubat 2026 22:38
Uykusunda ağlıyor uyandırayım sakinlesin diyorum daha çok ağlıyor napacağımı bilemedim
G
Gülcan Ş.
26 Şubat 2026 22:50
ah o dişler sonuçta sürekli her gün vermiyorsunuz yada keyfi degıl ağrı cekıyor
M
Mügem
26 Şubat 2026 22:52
gerçekten çok zormuş dişler ne uyku kaldı ne düzen. her gün vermiyorum tabi

Serap B. ..
26 Şubat 2026 23:01
Rahatlatıcı şeyler yapadabilirsiniz. Bitkisel çözümler gibi. Ya da tetagil en azından ilaç değil. İlaç kesin çözüm ama ilaca kadar alternatifleri denemek daha faydalı olabilir.
M
Mügem
26 Şubat 2026 23:03
evet serap hanım kullanıyorum tetagil ama tiksinip direk kusmaya kalkıyor. dentinox jel sürüyorum arada

Afranur K.
26 Şubat 2026 23:06
İlaç vermek istemiyorsunuz ama şu an çok şiddetli ağrısı var, şöyle düşünün başınız çok şiddetli ağrıyor ve uyumaya çalışıyorsunuz. Bu neredeyse imkansız olurdu. En azından geceleri uyumadan önce bir ölçek vermek çok da tehlikeli bir durum değil açıkcası.
Gün içinde de zeytinyağı-karanfil-soğan suyu kürünü deneyebilirsiniz.
Soğuk bir bez- soğutulmuş anne sütü- soğuk besinler eline verere damaklarını kaşımasını sağlayabilirsiniz.
Parmak kaşıyıcılar ile siz de damaklarını kaşımasını destekleyin bu arada
Gün içinde de zeytinyağı-karanfil-soğan suyu kürünü deneyebilirsiniz.
Soğuk bir bez- soğutulmuş anne sütü- soğuk besinler eline verere damaklarını kaşımasını sağlayabilirsiniz.
Parmak kaşıyıcılar ile siz de damaklarını kaşımasını destekleyin bu arada
F
Fatma E. ..
28 Şubat 2026 00:00
Ben doktora sordum çok şiddetli oluyor bazen benim oğlumunda geceleri calpol veriyorum

Didem S.
2 Mart 2026 10:46
Bizde de durum aynı Müge hanım. Doktorumuzun da onayıyla Osanit kullanıyorum gunde 2 kez verıyorum uykuya geciste. En azından biraz rahatlatıyor. Papatyalı bitkisel olduğu için uykuya geçişi kolaylaştırıyor