Gece Uykusu
132 görüntüleme
S
Seda İ.
25 Ocak 2026 00:43
Merhaba, kızım 4,5 aylık ve çok zor yatağına yatırabiliyorum yatağına yatırdığım da uyanıyor uyumak istemiyor ve bir de uyku düzeni kuramıyorum gece uykusuna çok geç geçiyor erken uyutsam da yarım saat uyuyup uyanıyor ve bir daha uyumak istemiyor bunun için ne yapabilirim
S
Simay ..
25 Ocak 2026 01:11
bizde aynı sorunu yaşıyoruz biz yanımıza yatırarak çözüm bulduk bir deneyin derim kolunuzun içine alın belkide temas istiyordur
S
Seda İ.
25 Ocak 2026 01:14
Gece bizim yatağımız yatırıyoruz ortada küçük yatak var ancak belli bi süre sonra hemen uyanıyor ağlıyor kucağımıza alıyoruz susuyor uyuyor hemen
M
Merve A. ..
25 Ocak 2026 02:31
Bebeğiniz temas seviyor gibi görünüyor. Uyku tulumu kullanıp bir süre sizin kıyafetlerinizi yanına koymanız belki biraz onu rahatlatabilir. Bebekler bir şekilde annelerinin kokusunu biliyorlar ve onları rahatlatıyor. Bu şekilde biraz olsun ihtiyacını sağlamış olursunuz.
S
Seda İ.
25 Ocak 2026 02:38
Bunu da denediğim oldu ama genel olarak kucakta uyuduğu gibi uyumadı evet temas çok seviyor benimde hoşuma gidiyor gitmiyor değil ancak yatağına da alışsın istiyorum uyku düzeni oluşmaya başlasın istiyorum artık