Gece Uykusu

146 görüntüleme
S

Simge M.

25 Haziran 2025 21:01
Merhaba, oğlum 7 aylık. 3. Ayından itibaren geceleri 2 saatte bir uyanıyor. Diş sancısı dedik, aç mı dedik, bir ağrısı mı var dedik ama yok 4 aydır bu şekilde. Sadece uykuya geçiş saatlerimiz düzensiz acaba ondan mı diyorum ama. Geceleri 4-5-6 kere uyanıyoruz. Ağlayarak uyanıyor ve asla susmuyor sadece emzirmeye alıyorum öyle sakinliyor. 10 dk sonra yatırıyorum sonra sabaha kadar döngü devam ediyor. Lütfen benim durumumu yaşayanlar varsa öneri de bulanabilir mi? Çare arıyorum.
S

Sümeyra T.

25 Haziran 2025 21:04
Kızım 9 aylık aynısını yaşadık şimdilerde de 3-4 kez uyanıyor memesiz dalmıyor geri. Muhtemelen emzirmeyi sonlandırdıktan sonra düzelir 🥲
G

Gözde Ç.

25 Haziran 2025 21:08
Merhaba 1 yaşına ramak kalan kızımda aynı durumda ve bende bu konudan muzdarip olarak aynı konu başlığında bulunmuştum sizi rahatlatmak isterdim ama 11 buçuk aydır hala aynı şekilde bizde uyanıyoruz maalesef 🥲 ben muhtemel olarak emme alışkanlığına bağlıyorum artık emzik kullanmadı hiç kabul etmedi daha doğrusu bende emzirerek uyutuyorum tekrardan alışkanlık kalmasın diye vermeden uyutmayı düşünüyorum bu seferde vicdan yapıyorum belki acıkmıştır vs diye ama kesintisiz bir uyku hayali ile büyütüyorum artık bende çare bulamadım bulanlar varsa buluşalım 🥰
P

Pelin B.

25 Haziran 2025 21:09
Memede uyutmayın emzirirken doyduğundan emin olana kadar uyanık tutun geceleri uyandığında uyuyakaldığı şekilde bulmak ister kendini yani bebeğinizi uyumaya yakın memeden alın yatağında pişpişleyerek uyutmaya çalışın
F

Fatma S. ..

25 Haziran 2025 21:19
Gözleri kapalı bağırıyor memede susuyor uyanmıyor ki gece. 6. 5 aylık bizimki de aynı konuyu az önce ben açtım. Emzik te tutmuyor. Biberon veriyorum onu da ittiriyor. Valla uyku falan kalmadı. Eşim bile geçen gün, gece ne zaman baksam oturuyorsun kes memeden dedi ona bile gına geldi beni siz düşünün 😂
F

Fatma S. ..

25 Haziran 2025 21:21
Zaten neredeyse emmiyor ağzını dayıyor öyle duruyor. Ne zaman ben çeksem o da çekiyor ve bırakmıyor.
S

Simge M.

25 Haziran 2025 21:29
Valla normalde emzik emiyor ama gece asla almıyor. Gözleri kapalı sadece ağlıyor memede başka yerde de sakinlemiyor. Anladığım kadarıyla kızlar memede uyumaya alıştığı için böyle oldu. Gündüzleri uyuttuğum gibi sallayarak uyutayım geceleri de inşallah işe yarar 😪 Kadın doğum hemşiresiyim aslında az çok biliyorum, tahmin ediyorum bişeyleri ama insan kendi başına gelince bildiklerini de unutuyor artık bi sıkıntı var diye düşünüyordum ama yalnız değilmişim, teşekkür ederim hepinize 🙏🏼🌸
Ş

Ş. N.

25 Haziran 2025 22:30
Aynı durum bende de var, yaklaşık bizde 3 aydan sonra geceleri 2 saatte bir uyanmaya başladı, önceleri hep ben uyandırıyordum, dişten mi açlıktan mı anlayamadık daha, umarım bir çözümünü buluruz, Allah tüm annelerin yardımcısı olsun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir