Gece Uykularında Çok Hareket Ediyor

101 görüntüleme
B

Buse A. ..

20 Haziran 2025 07:20
Bebeğim 4 buçuk aylık. Ve geceleri çok hareket ediyor ayaklarını havaya kaldırıp indiriyor. Elleri yüzünde kendini uyandırıyor. Saat başı uyanıyor diyebilirim. Kucağımda uyutuyorum yatağına koyduğumda hareket etmeye başlıyor. Sebebi ne olabilir nasıl başa çıkabilirim
T

Tülin Y. İ.

20 Haziran 2025 07:36
Bu aydaki çocukların moro refleksleri(sıçrama refleksi) çok gelişmiştir o yüzden kendisini uyandırıyor 6. Aydan sonra geriliyor merak etmeyin . Benim bebeğim de aynı öyleydi asla yatağa koyamıyorfjm hemen kendisini uyandırıyordu. Ama merak etmeyin geçici bir süreç belli bir aydan sınra geriliyor , bendr çocuk gelişimi uzmanıyım da size detaylı yaptım açıklama nerden biliyor demeyin yani 🙈😀
T

Tülin Y. İ.

20 Haziran 2025 07:38
4. Aydan sonra bebeklerden dönebildiği için eğer dönebildğine eminseniz yüz üstü yatırın ben öyle alıştırdım öyle uyanmıyordu o şekilde rahat ettim
B

Başak A.

20 Haziran 2025 08:13
Benim bebeğim de böyle moro refleksinden dolayı ben gece gündüz kundak yapıyorum rahat uyuyor. Bazen de gündüzleri eğer uyanıksam yüzüstü yatırıyorum öyle de uyandıramıyor kendini. Ama dönemediği için sürekli burnu açık mı diye kontrol etmeniz lazım uyuma ihtimaliniz varsa yüzüstü yatırmayın lütfen.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir