Gece Uyku Halinde Besleme
109 görüntüleme
G
Gizem A. S.
4 Aralık 2025 06:50
Kızım 3 ay 15 günlük. Kızımızı genelde akşamları 21.00-22.00 veya bazen de 23.00 de uyumadan yediriyoruz. Akşamları rutinlerimizi yapsak da dogdugu günden beri aksam erken saatlerinde uyumuyor. Sonra ben kaçta yediyse 3 saat sonrası bekleyip uyku halinde sütle besliyorum ve mama veriyorum. Acaba bu gece besleme işini yaparak yanlış mı yapıyorum? Vermesem kız 5 e 6 ya kadar uyursa öyle mi yapmam lazım? Alışkanlık yaratırmıyım diye endişeleniyorum. Cünkü kızım aksamları 10 ve 11 den önce uyumuyor. Sabah da yedigi saatlere göre 6-7 gibi kalkıyor emmiyor sonra sabah 9-9.30 gibi uyanıyor. Uykusunu ve yemesini nasıl düzene sokabilirim?
G
Gdkmc
4 Aralık 2025 07:09
Kendi acıktığında uyanacaktır o zaman besleyin uyurken müdahale etmeyin
C
Ceren Ş. ..
4 Aralık 2025 07:12
Oğlum 2.5 aylık sağlık ocağıdamlalari inerilmedigi içinkullanmafim ocean D3aldim 2-10 yaş için yazıyorkullanmali miyim

Emel C.
4 Aralık 2025 07:15
Ben saglik ocaginin verdigi d vitaminini kullaniyorum neden onermediler acaba bebegim 7.5 aylik dogumdan itibaren kullaniyorum bir yan etkisini gormedim
S
Songül U. ..
4 Aralık 2025 07:22
@Ceren Şengül merhabalar ceren hanım kesinlikle bende asla kullanmadım sağlık ocağının ne kan ilacını nede d vitamini aşırı gaz yaptı çünkü:)bende oceon aldım bir yaşında değerleri çok güzel ama ben hala arada bir veriyorim malum kış geldi sürekli evde çocuklar 🌼🌼size önerim demir veya kan ilacı başlatıldığı zaman da oceonun ki ni alabilirsiniz♥️♥️
İ
İlkin D.
4 Aralık 2025 08:56
Özellikle doktorunuzun söylediği ve önerdiği bir durum yok ise kilosu ve beslenmesiyle ilgili gece siz uyandırıp beslemeyin kendi acıkınca uyansın diyor Osman Hoca. Hatta youtube da videosu var hocanın çocuğun kaç günlük olduğuna göre güvenli gece uyuma saatleri var. Sizde de iyi bi besleme sonrası gece 8-9 saat güvenle uyuyabilir diye biliyorum.Örnek olarak akşam üstü 8 de meme verdiniz.10-11-12 gibi de mama verip sabaha kadar uyandırmayabilirsiniz BENCE. 🌺