Gece Uyku Bölünmesi

87 görüntüleme
N

Nurgül G.

28 Temmuz 2025 12:03
Bebeğim 6 buçuk aylık.çok az anne sütü ve daha çok mama ile besleniyor.gündüz üç uyku yapıyor birer ya da birer buçuk saatlik.akşam uykusuna sekiz buçuk dokuz gibi yatırıyorum 12 ye kadar sıkıntı yok ama 12 den sonra üç kere uyanıyor mama içip uyuyor sizce normal mi bu kadar uyanması ben çok yorgun uyanıyorum
Hafize C. B.

Hafize C. B.

28 Temmuz 2025 17:05
7 aylık benim oğlum da aynı sorun var , diş den dolayı beslenmenin azaldığını düşünüyordum fakat dişleri patlattı ama yine aynı .. ek gıda ile besleniyor gece mama ile ama ek gıda fazla yemediği için mama da az yapıp veriyorum . Geceleri bir fiil uyumuyor umarım yakin zamanda uyur çok yoruluyorum artık vitaminler de fayda etmiyor
N

Nurgül G.

28 Temmuz 2025 17:35
Bende dişten olduğunu düşünüyorum çözüm de sunuyorum ama yine de aynı işe mi yaramıyor bilmiyorum
Hafize C. B.

Hafize C. B.

28 Temmuz 2025 17:48
Diş çıktı bizim kendini keşfetmeye başladı belki ondan diyorum anlamadım açıkçası doğduğun dan beri uyumuyor açıkçası baybay dalma kullanmıştım ama bıraktım tabi ki artık bazen o kadar yorgun oluyorum ki magnezyum subrdyn kullanıyorum artık fayda etmemeye başladı
N

Nurgül G.

28 Temmuz 2025 18:11
Ben hiç vitamin falan kullanmadım faydası oluyor mu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir