Gece Uyanması ve Besleme , Lütfen Görenler Yanıt Yazsın

88 görüntüleme
R

Reyhan B. ..

27 Mart 2026 02:38
Eski sorumda cok uyandığından bahsetmiştim.

Oğlum geceleri aglayarak uyandığında emzikle de sakinleşmiyor ve biraz ağladıktan sonra uyuması 1.5 saati buluyor bazen 2 hatta uyumaya aşırı direniyor. Bazı doktorlar gece uyandığında mama vermeyin diyor ben normalde daha önce veriyordum ama artık tereddüt ediyorum sizler bebişler uyanınca gece besleme yapıyor musunuz?
G

Gamze M.

27 Mart 2026 07:04
Bebeğiniz ne kadarlık?
G

Gamze M.

27 Mart 2026 07:11
Eğer karnı açsa bebekler uyumuyor zaten gece uyanıp acıkan çocuğu beslemeyin diyen doktorlar da ne bileyim tuhaf bence. Mama kullanmadığım için bilmiyorum belki miktarını doktorunuza danışabilirsiniz ama hiç vermemezlik yapmayın derim. Benim kızım 6 ay 5 günlük gece 1-2-3 kere kalktığı oluyor genelde 1-2 emzirme saatine bakıyorum 3 saati geçtiyse ya da yakınsa emziriyorum değilse sakinleştirebilirsem uyutuyorum ama acıktığı için uyanıyor zaten
R

Reyhan B. ..

27 Mart 2026 08:57
Gamze Matlıoğlu
Eğer karnı açsa bebekler uyumuyor zaten gece uyanıp acıkan çocuğu beslemeyin diyen doktorlar da ne bileyim tuhaf bence. Mama kullanmadığım için bilmiyorum belki miktarını doktorunuza danışabilirsiniz ama hiç vermemezlik yapmayın derim. Benim kızım 6 ay 5 günlük gece 1-2-3 kere kalktığı oluyor genelde 1-2 emzirme saatine bakıyorum 3 saati geçtiyse ya da yakınsa emziriyorum değilse sakinleştirebilirsem uyutuyorum ama acıktığı için uyanıyor zaten
Banada çok saçma geliyor
R

Reyhan B. ..

27 Mart 2026 08:57
Gamze Matlıoğlu
Bebeğiniz ne kadarlık?
8 aylik
G

Gamze M.

27 Mart 2026 10:34
Reyhan Bostancı
Banada çok saçma geliyor
Siz bildiğinizi yapıp mama vermeye devam edin bence o saçma doktorları da dinlemeyin anneler en iyisini bilir çocuğu için ☺️
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir