Gece Uyanması

127 görüntüleme
M

Merve A. ..

25 Temmuz 2025 19:50
6 aylık gece her saat başı uyanıyor
Büşra A.

Büşra A.

25 Temmuz 2025 19:57
Benim kızım 13 aylık o da gece saat başı uyanıyo meme memeee diye ağlıyor yalnız değilsin Mervecim 🫶🏼🤗😅
D

Duygu Ö.

25 Temmuz 2025 20:16
Üzülerek söylüyorum tabi ki inşallah sizinkiler düzelir. Benim oğlum 8 saatlik uykuda 12 kere uyanırdı çok zor zamanlar geçirdim. Sütten kesildi bu uyanmalarin sayısı azaldı sadece hiç deliksiz uyumadı şuan 4 yaşında hala geceleri çoğu günlerin de uyanıp yanımıza gelir 🫣 şimdi de bir kızım oldu elhamdülillah oda abisinden çok çok farklı çok şükür 😅
Büşra A.

Büşra A.

25 Temmuz 2025 20:22
Annelik yıpranmakmış meğer; uykusuzluk insanı gerçekten mahvediyor.. kız bari uyutsun anneciğini. Maşallah diyelim 🫶🏼😅
Aslıhan Ö.

Aslıhan Ö.

25 Temmuz 2025 21:05
6. Aya giriyoruz uykuya direnme durumu başladı ancak sadece gece. Çok zor uyutuyorum gece neden olabilir?
Ayşen Y.

Ayşen Y.

25 Temmuz 2025 21:47
Diş falan olabilir belki. Benim de bebegim 6 bucuk aylik. Normalde gece uykulari iyidir sık uyanmaz. Ama 2 haftadir cogunlukla saat basi uyanmaya basladi. Alt dislerinde şişlik de görüyorum yanlis yorumlamiyosam eger. O yuzden ben ona bagladim sahsen

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir