Gece Uyanmama Beslenme Sorunu
169 görüntüleme
B
Büşra
17 Ağustos 2026 07:22
Bebeğim 11 haftalık. İlk zamanlar hiç uyumuyordu gece. 7 saatte kendi kendine uyanmadı. Bir anda uyandım bçve inanılmaz korktum beslenmediği için. Çok az emdi ve tekrar derin uykuya daldı. Böyle uzun süre uyuyan bebekler var mı? Kilo çişli bez sayısı gün içinde emme iyi. Ben kan şekeri düşer sarılığı artar diye korkuyorum
C
Cemre T.
17 Ağustos 2026 09:50
bizde bir kere uyuyakalmıştık 5 saat uyumuştu kilo alımı iyi bile olsa ilk 3 ay 2 saatte bir emmesi gerekiyor şekeri düşeceği için kan şekeri düştüğü için büyük ihtimalle az emmiştir zaten uzun süre emmezse Mastit de olabilirsin sütün de azalabilir sütün artması için sık sık emzirmek lazım
C
Cemre T.
17 Ağustos 2026 09:52
Biz emdirirken soyarak emdiriyorduk kanında sarılık yoktu ama vücudunda sarılık vardı uykuya çok meyilliydi vücudunu gözlemle karnında bastırdığında sarı biz iz gibi kalıyorsa sarılığı olabilir bazen kanda gözükmüyor şöyle aslında gözüne bak zaten baştan aşağı doğru yayılıyor göbeğine kadar inmişti bizim çişleri normaldi
E
Esra E.
17 Ağustos 2026 11:22
bizde bir kere uyuyakalmıştık 5 saat uyumuştu kilo alımı iyi bile olsa ilk 3 ay 2 saatte bir emmesi gerekiyor şekeri düşeceği için kan şekeri düştüğü için büyük ihtimalle az emmiştir zaten uzun süre emmezse Mastit de olabilirsin sütün de azalabilir sütün artması için sık sık emzirmek lazım
E
Esra E.
17 Ağustos 2026 11:26
Tabii ki böyle uyuyan bebekler var kilosu çişli bez sayısı normalse doktorunuz ekstra bir besleme önerisinde bulunmadıysa bırakın uyusun bebeğiniz uykuya da ihtiyaçları var küçük değil bebeğiniz. Uzamış sarılığı mı var sarılığı artar diye korkuyosunuz peki. Osman gönülal hocanın gece beslenmesi videosunu izleyin YouTube da var aylara göre kaç saat uyuyabildiğiniz söylüyor. 3.4. Aylarda artık 8 saat uyuyabilir diyor
B
Büşra
17 Ağustos 2026 11:41
Tabii ki böyle uyuyan bebekler var kilosu çişli bez sayısı normalse doktorunuz ekstra bir besleme önerisinde bulunmadıysa bırakın uyusun bebeğiniz uykuya da ihtiyaçları var küçük değil bebeğiniz. Uzamış sarılığı mı var sarılığı artar diye korkuyosunuz peki. Osman gönülal hocanın gece beslenmesi videosunu izleyin YouTube da var aylara göre kaç saat uyuyabildiğiniz söylüyor. 3.4. Aylarda artık 8 saat uyuyabilir diyor
E
Esra E.
17 Ağustos 2026 11:45
Doğduktan sonra sarılık oldu. O süreçte 2 saatte bir beslendi ama geçince tabi ki öyle beslenmedi, beslenemez de. Sonra geçti ama göz içlerinde kaldı. Onlarda daha yeni geçti. Anlık bir panik oldum neden uyanmıyor diye. Videolara bakacağım.
Yükleniyor...