Gece Uyanmaları

284 görüntüleme
K

K.Y

23 Ağustos 2026 23:48
Birşeyleri yanlış yapıyorum ama nasıl düzelteceğim onu da bilmiyorum.

Bebeğim 7 aylık ve geceleri 2 saatte bir alarm kurulu gibi uyanıyor vızıldıyor pışpışlayıp memeye alıyorum ardından uyuyor. Memede uyumasına alıştırmak istemedim ama bu hale girdik bilmiyorum ya yoruldum artık herşeyi düşünüp geliştirmeye çalışmaktan. Kafam bir dünya

Varsa bir öneriniz yardımcı olur musunuz 🥀
Sevim T.

Sevim T.

23 Ağustos 2026 23:53
Bizimde aynı anne sütü alan bebeklerin çoğu böyle sanırım ☺️
N

Nilüfer B.

23 Ağustos 2026 23:53
Merhaba. Benim bebeğinde 7.5 aylık. Normalde geceleri uyanmazdı yaklaşık 15 gündür geceleri bazen 2 bazen 3 kez olmak üzere uyanıyor ve kendi yatağında uyumak istemiyor. Emip benimle uyumak istiyor hatta ben yanından kalkarsam uyanmaya da başladı. Büyüdüğü için farkındalığı arttığından olduğunu düşünüyorum ilerleyen zamanda düzelir inşallah.
B

Beyzanur K.

24 Ağustos 2026 00:50
Merhaba bebeğim 9 aylık 7 buçuk aylıktan beri aynı şekilde normal emzik kullanıyordu 7 buçuk aylıkken kendiliğinden bıraktı asla almıyor bu süreçte memeye alıştı en korktugum seydı başıma geldi emerek uykuya dalıyor ve geceleri uyanınca sürekli emmek istiyor süreç çok yordu beni önceden emziği verince hemen uykuya dalardı ne yapacağımı şaşırdım 8. Ay atagı diyolar ama henüz geçmedi sabırla bekliyorum
Amina P. Ş.

Amina P. Ş.

24 Ağustos 2026 00:51
Benim bebeğim 6 buçuk aylık ama o da 6 aylık olduğu zamandan beri alarm gibi, her 2 saatte bir uyanıyor ve ona mama veriyorum. Yiyor ve uyumaya devam ediyor. Muhtemelen bu, bebeklerde olan bir dönem. Ben de gece uyanmalarını bırakmasını isterdim ama bir türlü olmuyor…
Ebru K.

Ebru K.

24 Ağustos 2026 00:59
On buçuk aydan sesleniyorum hala aynıyız kızlar meme de uyumak istiyor ve bir saatte bir uyanıp emerek uyuyor diş sancısi bu meme ye daha çok düşkün oluyorlar
B

Büşra K.

24 Ağustos 2026 07:01
Beyzanur Kal
Merhaba bebeğim 9 aylık 7 buçuk aylıktan beri aynı şekilde normal emzik kullanıyordu 7 buçuk aylıkken kendiliğinden bıraktı asla almıyor bu süreçte memeye alıştı en korktugum seydı başıma geldi emerek uykuya dalıyor ve geceleri uyanınca sürekli emmek istiyor süreç çok yordu beni önceden emziği verince hemen uykuya dalardı ne yapacağımı şaşırdım 8. Ay atagı diyolar ama henüz geçmedi sabırla bekliyorum
Aynılarını yaşıyorum süreç tamamen aynı ilerledi biz de ,sekizinci aydan sonra emziği bıraktı ve Memede uyumaya başladı memede uyumaya başladığından beri de asla yatıramıyorum hep benim yanımda yatmak istiyor beşiğine koymak istediğinde kendini kasıyor 1 aydır filan bu döngüdeyiz gece devamlı uyanıyor meme emmek istiyor gerçekten ne yapacağımı şaşırmış durumdayım benim gibi anneler var mı diye girip okumak istedim, Allah bizlerin yardımcısı olsun gerçekten yaşarken insanı çok zorlayan bir süreç ..
K

K.Y

24 Ağustos 2026 07:48
Sağda solda bilmem kaç aylık olduk gece uykuları düzeldi vs paylaşımları görünce sorun bende herhalde diye düşündüm oysaki hemen hemen aynı şeyleri yaşıyormuşuz. Allah anaların yardımcısı olsun bazen Baba olmak istiyorum 🥲
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir