Gece Uyanmaları

245 görüntüleme
S

Semanur E.

28 Temmuz 2026 06:59
Kızım 8 aylık kilo alımı ve sağlığı gayet iyi çok şükür gündüz uykuları 1.5 saat geceleri 2-3 saatte bir uyanıyor. Geçen hafta memlekete gittik orada 4-5 saat uyudu gece sadece 1 kez uyanıyordu eve geldiğimizde tekrar eskiye döndü. Yatağı sert, yaşadığım yer küçük bi kasaba, köyle aynı hava ve sıcaklıkta sadece etrafımızda çok insan yok. Sadece eşimle ben varım. Nasıl bir yol izleyebilirim? Neler yapabiliriz?
Neriman C.

Neriman C.

28 Temmuz 2026 11:11
Ben bi maşallah deyim öncelikle. Size bir yol gösteremeyeceğim ama çok kötü bi noktada olmadığınızı söyleyebilirim. Biz de 7 aylığız. Gündüz uykularımız 35 dk yı geçmiyor gece de en uzun 2 saat. Saat başı uyanan bebekleri duydukça şükrediyorum 😊
G

Gül Ş.

Premium Üye
28 Temmuz 2026 11:22
Daha geniş bir yerde yatırmayı denediniz mi? Bizim ki kendi yatağında çok sık uyanıyordu yere yatak serdik daha uzun uyumaya başladı belki size de fayda eder
S

Semanur E.

28 Temmuz 2026 11:57
Gül Ş.
Daha geniş bir yerde yatırmayı denediniz mi? Bizim ki kendi yatağında çok sık uyanıyordu yere yatak serdik daha uzun uyumaya başladı belki size de fayda eder
Kendi yatağı geniş dönerek uyuyor yer yatağıda denedim bizim yatağımız yüksek olduğu için tozlar hep aşağı indiğinden rahatsızlık duydu öksürüğü başlamıştı
S

Semanur E.

28 Temmuz 2026 12:00
Neriman Ceviz
Ben bi maşallah deyim öncelikle. Size bir yol gösteremeyeceğim ama çok kötü bi noktada olmadığınızı söyleyebilirim. Biz de 7 aylığız. Gündüz uykularımız 35 dk yı geçmiyor gece de en uzun 2 saat. Saat başı uyanan bebekleri duydukça şükrediyorum 😊
Allah bağışlasın 殺 Memlekette çok uyuduğunu görünce açıkçası bunu evdede devam ettirmek istiyorum ama sanırım kalabalıkta yorulduğu için güzel uyuduğunu düşünüyorum 
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir