Gece Uyanma Sorunu Yardıııııım

113 görüntüleme
M

Merve

13 Mayıs 2026 12:14
Kızım 14. Ayını bitirmek üzere bir buçuk aydır her Allah’ın günü gece 4:30 da uyanıyor 6:30 a kadar asla uyumuyor ama inanılmaz uykusu var uykuya geçemiyor destekli desteksiz her türlü uyku yöntemini denedim gece beslenmeyi kestim acaba acıkıyor mu dedim besledim o da olmadı gündüz uykularına önem veriyorum saatini şaşırmıyorum gece uykuya dalma saatini de şaşırmamaya dikkat ediyorum allahım kafayı yiyeceğim bu durumu yaşayan annelerim var mı ne yaptıysam kar etmedi oda karanlık ses çıkarıp konuşmuyorum sıcaklık ideal yani normalde uyanması için bence bir sebep yok diş sorunu da öyle çok değil
Göktenur B.

Göktenur B.

13 Mayıs 2026 12:18
Aynı sorunu yaşıyorum bebeğim 9 aylık bu zamana kadar gece de gündüzde uzun uyurdu ama artık her saat başı kalkıyor akşam en geç 9 da uyumuş oluyor ve dediğiniz saatlerde bizde kalkıyoruz uyumak istemiyor uykusu olduğu halde ben çözümü ninide buldum birde normalde az ışık olurdu komple karanlik yapmaya başladım bı şekilde uyutuyorum ama gene en geç 6 da kalkmış oluyor açıkçası vücudum çökmüş durumda sürekli uyanıp uyuyamamaktan malum bizde onlar gibi erken yatamıyoruz işlerimiz olduğu için ben uykusuzluktan gebermek üzereyim artık
M

Merve

13 Mayıs 2026 12:23
Göktenur Bektaş
Aynı sorunu yaşıyorum bebeğim 9 aylık bu zamana kadar gece de gündüzde uzun uyurdu ama artık her saat başı kalkıyor akşam en geç 9 da uyumuş oluyor ve dediğiniz saatlerde bizde kalkıyoruz uyumak istemiyor uykusu olduğu halde ben çözümü ninide buldum birde normalde az ışık olurdu komple karanlik yapmaya başladım bı şekilde uyutuyorum ama gene en geç 6 da kalkmış oluyor açıkçası vücudum çökmüş durumda sürekli uyanıp uyuyamamaktan malum bizde onlar gibi erken yatamıyoruz işlerimiz olduğu için ben uykusuzluktan gebermek üzereyim artık
Alın benden de o kadar artık ağlıyorum uykusuzluktan kesintisiz 2 saat uyumuyor uykusu olmasına rağmen direniyor anlam veremiyorum odamız bizim karanlık ninni bende denedim yok yani ne olacak bilmiyorum çare bulamıyorum
Göktenur B.

Göktenur B.

13 Mayıs 2026 12:26
Cokmu erken uyuyor mesala benim ki öğleden sonraki uykusunu yapmazsa akşam 7.30 olmadan uyuyor gece uykusuna geçiyor hal böyle olunca da gece uyanıyor acaba uyku saatimi erken
M

Merve

13 Mayıs 2026 20:01
Göktenur Bektaş
Cokmu erken uyuyor mesala benim ki öğleden sonraki uykusunu yapmazsa akşam 7.30 olmadan uyuyor gece uykusuna geçiyor hal böyle olunca da gece uyanıyor acaba uyku saatimi erken
Aslında 8 8:30 gibi uykuya geçiyor 9 da da denedim o da olmadı bu sefer de aşırı yorgunluktan uyuyamıyor ay ne yapacağımı şaşırdım artık
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir