Gece Uyanma
90 görüntüleme
Ö
Öznur Ç.
10 Ocak 2026 20:34
Oğlum 11 aylık olacak ama gece kalkması hala bitmedi. Gece de en erken 11 de yatıyor bu sefer sabah geç uyanıyor akşam çok erken 8 9 gibi uyutsam kalkıp geri uyumuyor gece uykusuna direk yatmıyor yani erken uyuttuğumda siz nasıl gece erken yatırıp sabaha kadar uyutabiliyorsunuz bunu yapan anneler nasıl bir uyku düzeni kurdu merak ediyorum çünkü ben hala beceremedim😢
S
Seyhan K.
10 Ocak 2026 20:57
Gece 11 de uyuduğunda sabah kaçta kalkıyor
Bide gündüz son uykusu 16.00 dan sonraya kalmasın diyorlar
Bide gündüz son uykusu 16.00 dan sonraya kalmasın diyorlar

Aybike A. ..
10 Ocak 2026 21:19
Benim oğlumda 9 aylık ne yaptıysam erken yatıramadım 9 da yatırdıgımda bir saat sonra uyanıyor ve yine 12-1e kadar uyumuyor. Gece de sürekli emmek için uyanıyor diş döneminde olduğunu düşünüyorum çünkü üst 4 dişini arka arkaya çıkardı
Ö
Öznur Ç.
10 Ocak 2026 21:30
Aybike hanım benimde aynı şekilde ama dişleri baya çıktı ama nedense 9 da yatırınca geri kalkıp oturup geç saate kadar uyumuyor
F
Fazilet A.
10 Ocak 2026 21:35
Benimki de aynı durumda :) çözümü şurada buldum sabah erken kaldırıp gündüz uykularını kısa tutmak . Sabah en geç 8 de kaldırıp , 2 uyku yapacak ve toplamda 2 buçuk saat uyuyacak(1bucuk +1 şeklinde) en geç 4 te uyanacak gündüz..şuan 12 aylık ve bunda bile gece 12 -1 gibi uyanıp birşeyden dolayı dalamıyor gibi.. 2 saate düşürmem gerek diye bakıyorum artık .. saatler de tamamsa diş veyafarklı skntısı olabilir.. bunları bir deneyin derim. Biz de hala oturtmuş değiliz gündüz uyandırılmaktan nefret ediyor ve uykuya devam edince hala oturtamadık