Gece Uyanma
116 görüntüleme
B
Betul G.
26 Aralık 2025 01:07
Kizim 6.ayina girecek gecelericok sıkuyaniyor su son dönemdede il zamanlar gibi tuvaleti gece 2 ye 3 e sarkıyorağrılısancılıyapiyor uyaniyor ve uyutmasi tekrar bir saati falan alıyorne yapılabilirbir çözümüvar mi tuvaleti disinsa sa saat başı emmek için uyaniyor
M
Melike M.
26 Aralık 2025 01:32
Emerek mi gece uykusuna geçiyor?@Betul Gk

Seda C.
26 Aralık 2025 01:35
Benim bebeğimde çok uyanıp kıvranıydu doktor demir damlayı kesti. Yine uyanıyo ama kıvranmıuo rahat dönüyo ses çıkarıyor gelişimsel heralde
B
Betul G.
26 Aralık 2025 05:38
Evet emiyor ama her zaman memede uyumuyir melike hanim
B
Betul G.
26 Aralık 2025 05:39
Banada demir damlası eksikse uyanır dediler
M
Melike M.
26 Aralık 2025 05:50
Demirle uyanmanın ilişkili oldugunu ilk defa duyuyorum bana pek doğru gelmedi ama tabi doktorlar daha iyi bilir.Ama yinede devletin demir damlasını kullanıyorsanız degiştirip özel almanızı tavsiye ederim.İçiniz rahat olur en azından.Kiloya uygun doz kullanırsınız.Emerek uyuyorsa uykusu açıldıgında ağızda memenin yokluguna uyanır o yüzden uyumaz anlamında sormuştum.Memede uyumayı tamamen kesil birde öyle gözlemleyin uyanmalarını
B
Betul G.
26 Aralık 2025 06:25
Onu da soyle denedim melike hanim uyanınca vermedim pis pisladim ama ağlamaşiddetlendiuykusu iyice açıldıo yüzden tekrar verdim yani destekli uyuma kısmınakatiliyorumnsize ama emdikte almiyor memeyi de şuan direk kesilmiyor